Care sunt lucrurile care iti garanteaza SUCCESUL unei OPERATII ESTETICE?

Operatiile estetice sunt interventii care pot imbunatati considerabil aspectul unei persoane, iar la nivel psihic, pot avea un efect foarte benefic. Increderea in sine creste foarte mult in urma unei schimbari fizice incununate de succes!

Indiferent de motivul pentru care te gandesti sa apelezi la o astfel de procedura, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri pentru a te asigura ca rezultatul va fi cel pe care il doresti. Exista foarte multe exemple negative, mai ales in cazul celebritatilor, dar si al persoanelor de rand, a caror infatisare a avut de suferit foarte mult, din cauza unor greseli importante. Din pacate, de cele mai multe ori, transformarile sunt ireversibile si consecintele trebuie suportate pentru tot restul vietii!

Daca vrei sa ai parte de o operatie estetica de succes, tine cont de urmatoarele lucruri:

  • Alegerea clinicii

Spitalul in care va avea loc interventia trebuie sa respecte cele mai inalte standarde de igiena si siguranta. Asadar, acreditarea clinicii este obligatorie, iar renumele si experienta altor persoane te pot ajuta, de asemenea, sa iei cea mai buna decizie. Intereseaza-te de conditiile pe care institutia medicala ti le ofera si de serviciile incluse in pachetele puse la dispozitia clientilor.

  • Alegerea medicului estetician

Pe langa clinica, doctorul care va efectua procedura este extrem de important. In prezent, chirurgia estetica este foarte dezvoltata, asadar, in functie de interventia pe care ti-o doresti, poti alege o persoana specializata in acel domeniu. In Romania, multe femei aleg abdominoplastia la Dr Jecan, datorita rezultatelor spectaculoase care ii alcatuiesc portofoliul! Intotdeauna, este recomandat sa apelezi la profesionisti cu experienta, astfel scazand riscul unei operatii nereusite!

  • Pretul

Nu te lasa atrasa in capcana unor costuri prea reduse, pentru ca de multe ori, acestea pot insemna un rezultat nedorit. Nu trebuie sa iti faci griji insa, pentru ca pretul rinoplastiei, dar si al altor interventii a scazut considerabil in ultimii ani, datorita popularitatii acestor schimbari fizice. Asadar, chiar si o procedura executata de un medic profesionist poate fi accesibila! Documenteaza si compara ofertele mai multor clinic, pentru a-ti face o idee de ansamblu asupra sumei pe care o vei suporta pentru operatia la care visezi!

  • Sfaturile medicului si asteptarile realiste

Un medic estetician de calitate se va asigura ca ai toate informatiile necesare inca de la primul consult si te va indruma in directia corecta, tinand cont de dorintele tale, dar si de alte detalii pe care tu poate nu le-ai luat in calcul. De exemplu, acesta te va ajuta sa faci alegerea ideala in cazul unui implant cu silicon, oferindu-ti toate alternativele pentru ca rezultatul sa fie cat mai natural si cat mai placut. Chiar daca tu iti doresti un bust foarte generos, insa acesta va crea o imagine disproportionata a trupului, un chirurg profesionist iti va comunica acest lucru. De asemenea, un medic poate refuza o interventie daca el considera ca sanatatea si siguranta ta pot fi puse in pericol la momentul respectiv. Relatia doctor-pacient trebuie sa fie una sincera si deschisa, bazata pe incredere. Este bine sa asculti de sfaturile unui specialist, pentru ca totul sa decurga perfect!

  • Recuperarea

Chiar daca operatia a fost un succes, mai este cale lunga pana la rezultatul perfect. Perioada de recuperare este foarte importanta, iar tu trebuie sa urmezi exact toate indicatiile pe care doctorul ti le va da! In caz contrar, lucrurile pot lua o intorsatura neasteptata, asa ca trebuie sa eviti orice contraindicatie, in functie de tipul procedurii.

Daca iti doresti o schimbare a aspectului tau fizic, operatiile estetice pot fi cea mai potrivita solutie. Tine cont de cele mentionate si asigura-te ca faci tot ce tine de tine pentru ca rezultatul sa fie cel la care visezi!

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close