Lista cu lucrurile esențiale pentru nuntă

Pentru a avea totul gata în ziua nunții tale, trebuie să te ocupi de multe lucruri. Prin urmare, uneori unele detalii pot fi trecute cu vederea. Pentru a îți ușura munca, iată o listă cu lucrurile necesare pentru ziua cea mare.

Ziua cea mare a sosit și te gândești dacă totul este în ordine. Urmează să vină să-ți facă coafura și machiajul. Ai pus la punct toate detaliile pe care le vei purta în ziua cea mare: pantofii, cerceii, jartieră, rochia de mireasă… Nu ai uitat nimic? Ca să nu ai dubii și să știi exact ce ai nevoie în ziua nunții, am creat o listă cu lucrurile esențiale în ziua cea mare. Începem!

Planificare și listă de plăți

Pentru ca totul să se desfășoare fără probleme și să ai toate informațiile laolaltă, îți recomandăm să faci o schemă cu ore, locuri, nume, telefoane și o listă cu diferitele plăți care trebuie efectuate. În momentele de stres maxim te va ajuta să ai la îndemână numărul fiecărei persoane responsabile și va fi foarte utilă atunci când vei gestiona evenimente neprevăzute.

Îmbrăcăminte pentru sesiunea de machiaj și coafură

Este foarte important ca, pentru sesiunea de machiaj și coafură, să alegi haine confortabile, dar mai presus de toate, haine care se pot descheia și încheia în față. Poate fi o cămașă, o bluză sau un halat. În caz contrar, există riscul de a-ți strica coafura și machiajul realizate de stiliști.

O opțiune originală ar fi crearea de halate speciale pentru tine și domnișoarele tale de onoare. Astfel, în timp ce vă machiați și vă coafați, veți fi toate îmbrăcate la fel. În plus, veți evita deteriorarea cocurilor înalte, prinse sau semi-prinse. Această opțiune are un plus: fotografii incredibile cu prietenele tale în ziua cea mare. Toate împreună!

Ceva nou, ceva vechi, ceva împrumutat și ceva albastru

Este una dintre tradițiile cele mai respectate de mirese. Reprezintă noua viață pe care o vei începe, experiențele trăite, legăturile pe care le ai cu familia, puritatea și fidelitatea față de iubitul tău.

Lucrul nou poate fi orice articol de îmbrăcăminte care ți-ar plăcea să-l porți în ziua cea mare: de la rochia de mireasă magnifică, până la lenjeria pe care o vei purta.

Elementul care reprezintă ceva vechi poate fi o bijuterie de familie pe care ți-o dăruiește mama sau bunica ta, voalul pe care l-au purtat în ziua cea mare, o broșă etc. Îți recomandăm ca, indiferent de obiectul ales, acesta să fie important pentru cei dragi și pentru tine.

Persoana care îți va împrumuta ceva trebuie să se bucure de o căsnicie fericită pentru a atrage fericirea asupra căsniciei viitoare. Este un simbol al prieteniei și al afecțiunii unui prieten sau a unui membru apropiat al familiei. De obicei, este o bijuterie: cercei, brățară etc.

Simbol al fidelității și al dragostei de durată, acel ceva albastru are multe opțiuni. Alegerea sa depinde de firea ta. Dacă ești o mireasă foarte îndrăzneață sau mai tradițională, poți alege să porți pantofi de mireasă de culoare albastră sau un buchet din flori de această culoare. Alte posibilități sunt lenjeria intimă, bijuteriile sau chiar talpa pantofului, o opțiune care a atras din ce în ce mai multe mirese.

Kit de urgență

Machiajul, părul de păr, pieptenele, acele de siguranță, deodorantul și acul și ața sunt câteva dintre obiectele care ar trebui să te însoțească în ziua cea mare. De asemenea, este foarte important să ai la îndemână remedii pentru dureri de cap sau dureri de stomac. Vei împiedica problemele care ți-ar putea strica nunta.

Încălțăminte de schimb

Îți plac pantofii aleși și știi că sunt perfecți. Dar pe parcursul zilei este posibil să nu-ți mai placă atât de mult. Ca să nu-i strici și admirația ta pentru ei să nu dispară, este indicat să ai pantofi de schimb, pentru ca la un moment dat să te simțiți mai confortabil pentru a te bucura de nuntă.

Plecând de la această listă poți adăuga orice lucru pe care îl crezi necesar în ziua cea mare. Pe această listă ar putea fi trecute și invitațiile de nuntă și mărturiile pentru invitați. Acestea au rol foarte important. Pentru alegerea unor invitații de nuntă perfecte, dar și a unor mărturii de nuntă minunate, poți intra pe deluxe-cards.ro.

Nu uita că totul trebuie să fie gata la timp pentru ca organizarea nunții să se desfășoare așa cum îți dorești. În ziua cea mare trebuie doar să te lași răsfățată și să te bucuri de momentele unice.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close