Servicii funerare in Bucuresti, gratuite pentru pensionari

Alo-Deces.ro va este sprijin in cele mai negre momente si intelege nu doar suferinta provocata de pierderea persoanei dragi, ci si dificultatile financiare care vin odata cu asta. In genral, firmelede pompe funebre sunt special gandite pentru a oferi familiei timpul necesar si linistea de a-si lua ramas-bun de la persoana trecuta in nefiinta. Astfel, casa de pompe funebre va pune la dispozitii servicii funerare in Bucuresti gratuite pentru pensionari.

Agentia specializata ofera servicii funerare gratuite in baza talonului de pensie (a ajutorului de deces aferent), indiferent daca pensionarii sunt civili sau militari. In consecinta, familiile care solicita ajutorul vor beneficia de servicii funerare Bucuresti complete si de produse de calitate. Astfel, toate demersurile intocmite va vor asigura o plecare cu demnitate din aceasta lume a persoanei dragi care tocmai a incetat din viata.

Casa de pompe funebre Alo-Deces.ro va vine in ajutor si va elibereaza de tot stresul organizarii inmormantarii si va asigura de indeplinirea tuturor rigorilor legale, cat si religioase. Astfel, va poate ajuta cu procurarea tuturor celor necesare pentru inmormantare, de la sicrie complet echipate si dotate cu toate accesoriile necesare pana la facilitarea preluarii persoanelor decedate de la morga.

servicii funerale bucuresti

Totodata, va vine in ajutor si va poate oferi servicii funerare in Bucuresti care sa va elibereze de tot stresul birocratic. Astfel, casa funerara se poate ocupa de intocmirea documentelor necesare procesiunii de inhumare.

In cazul in care se doreste incinerarea, atunci va poate ajuta si cu indeplinirea acestui ritual si indeplinirea formalitatilor legale, precum:

  • intocmirea documentelor si avizelor aferente;

  • perfectarea formalitatilor la biroul de inregistrari;

  • transportul defunctului la capela crematoriului;

  • programarea incinerarii;

  • ceremonia religioasa;

  • preluarea si plasarea catre familie a urnei cu cenusa.

Agentia dispune si de o flota de autofunerare omologate, conform normelor in vigoare, asa ca va poate asigura transport funerar in Bucuresti, Ilfov si pe tot teritoriul Romaniei. La cerere, va poate asigura transportul persoanei decedate catre biserica, capela sau cimitir, acolo unde urmeaza sa se desfasoare inmormantarea in cele mai bune conditii.

Casa de pompe funebre va pune la dispozitie si servicii de catering complete, asigurand si masa de pomenire, ce are loc dupa inhumare. Totodata, puteti conta pe serviciile oferite de agentie si pentru organizarea parastaselor de 9 si 40 de zile, de 3 – 6 – 9 luni, din an in an pana la 7 ani dupa deces, pentru care va ofera toate produsele necesare incluse.

Tot prin intermediul agentiei, puteti beneficia de servicii funerare in Bucuresti non stop. Astfel, puteti apela oricand pentru realizarea de coroane, jerbe si alte aranjamente florale, din flori naturale sau artificiale. Puteti, de asemenea, apela la serviciile Alo-Deces.ro de consultanta funerara predeces gratuite si va puteti informa despre tot ce aveti nevoie in cazul unei astfel de procesiuni. Reprezentantii va stau la dispozitie cu toate sfaturile utile si toate detaliile de care aveti nevoie.

Intrati pe site-ul Alo-Deces.ro si consultati oferta completa a casei funerare. Accesati pagina aferenta sectorului in care locuiti si descoperiti gama completa de servicii funerare Bucuresti de care puteti beneficia, cat si ariile de acoperire, specifice fiecarui sector in parte. Serviciile specializate sunt disponibile pentru spitalele din toate sectoarele. Depunerea decedatilor se face la capela cimitirelor aferente fiecarui sector in parte.

Articol realizat de www.iagency.ro

Din aceiași categorie

Close
Close