Cauti cazare ieftină București pentru a petrece un weekend romantic?

Dacă îți place turismul urban si vrei cazare ieftină București pentru a petrece un weekend romantic îți sugerăm Casa Fiori.

Hotelul este situat într-o zonă intimă și liniștită, dar ușor accesibilă, care te va ține depare de agitația metropolei. Nimic nu e mai stresant ca atunci când vrei să te relaxezi alături de partener, dar ești bruiat de zgomotul mașinilor din trafic .

Casa Fiori dispune de 20 de camere cu un design de exceptie, perfecte pentru a-ți scoate romanismul la iveală.

Dacă vrei să colinzi Bucureștiul pe jos sau cu mijlocul de transport în comun Hotel Boutique Casa Fiori este amplasat la 3 minute de stația de metrou. Asta este mai mult decât un avantaj având în vedere aglomerația cu care se confruntă orașul în ultimii ani . Dacă pleci cu mașina personală riști să-ți petreci o jumătate de zi în trafic și pierzi din vedere numeroase obiective turistice interesante .

Așadar dacă îți iei cazare ieftină în București îți mai rămân bani să colinzi alătui de partener unele dintre cele mai importante obiective turistice
 • Hanul lui Manuc, locul unde s-a scris istoria. Este una dintre cele mai vechi clădiri ale oraşului,  ce reprezintă  un important obiectiv turistic.

 • Curtea Veche, cetatea din Centru este un muzeu în aer liber care găzduieşte frecvent evenimente culturale, festivaluri şi târguri de artă medievală.

 • Hanul cu tei, artă și anticariat. Construit în 1833 este singurul han din Bucureşti care şi-a păstrat intactă forma originală de la începutul secolului XIX.

 • Parcul Herăstrău, charmul grădinilor burgheze . A fost construit în 1936 în forma actuală şi mult timp a fost cunoscut sub numele de Parcul Naţional Carol al II-lea.

Nu doar o cazare ieftină și bună te atrage în București

 • Parcul Cișmigiu, grădina romantică a capitalei. Parcul a fost amenajt în stilul celor englezeşti şi a fost finalizat in 1854.

 • Muzeul satului, o țară într-un muzeu. Muzeul se află în vecinătatea parcului Herăstrău şi deţine peste 70 de gospodării cu ustensilele tradiţionale, adunate din toate colţurile ţării.

 • Casa poporului, mastodontul moștenit din Epoca de Aur. Clădirea a fost construită în timp record în perioada 1983 – 1989, pe locul unor mănăstiri, care au fost demolate, şi al Dealului Uranus, care a fost nivelat.

 • Caru’ cu Bere, preferatul lui Caragiale și Coșbuc. A fost deschis pentru prima dată în 1879 în vechiul han Zlatari şi, după 20 de ani, s-a mutat în Strada Stavropoleos, unde îl putem întalni şi astăzi.

 • Casa Capșa, “timpanul acestei mari urechi care e Bucureştiul”. Situată în centrul Bucureştiului, pe calea Victoriei, la intersecţia cu strada Edgar Quinet a fost construită în 1852 de către vornicul Slătineanu.

 • Muzeul Țăranului Român, emblemă europeană .Spre deosebire de alte muzee din lume, fiecare sală devine un spaţiu viu, în care poţi respira atmosfera unei părţi din lumea satului românesc: şcoala, biserica, vatra casei.

 • Ateneul Român , dificiu-simbol al culturii naţionale, Ateneul Roman, a fost construit în inima Bucureştilor în urmă cu 120 de ani (1886-1888).

Când îți place să te plimbi, dar ții la bugetul tău

Bineînțeles că nu te înteresează facilitățile Hotelului Boutique Casa Fiori dacă ai de gând să colinzi Bucureștiul. Nu ai nevoie de internet wi-fi gratuit, spălătorie, seif în camera și la recepție și zonă de relaxare în aer liber,cu terasă și zonă de grătar și proțap decât dacă vrei să rămâi în incintă .

În caz că te răzgândești și râmâi și pe timpul zilei, ei dispun de aceste facilități .

Dacă după plimbarea romanttică prin București vrei să pleci spre alte destinații turistice și ai nevoie de transport la aeroport, ghici ce? Tot cei de la hotel îți oferă și această facilitate .

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close