Ce face un vaporizator si de ce ai nevoie de unul chiar acum?

Orice fumator si-ar dori sa gaseasca o metoda prin care sa poata fuma „mai sanatos”. Desi poate parea paradoxal, acest lucru este posibil daca se recurge la utilizarea unui vaporizator. Inca de cand au aparut pe piata, aceste dispozitive au fost la mare cautare. Iata care este explicatia!

Cei care folosesc un astfel de device nu se mai expun substantelor toxice rezultate din arderea tutunului. In schimb, acest produs este capabil sa converteasca tutunul direct in aburi, oferind o experienta unica si mult mai putin daunatoare pentru plamanii fumatorului.

In cele ce urmeaza, specialistii magazinului online Legalizeit iti spun ce este indicat sa stii inainte de a achizitiona sau de a utiliza un vaporizator. Asadar, iata care sunt informatiile pe care oricine ar trebui sa le cunoasca!

Care este diferenta dintre acest dispozitiv si tigarile obisnuite?

Datorita acestui produs, ingredientele active din tutun pot fi eliberate fara a se recurge la ardere. Drept urmare, vaporizarea implica transformarea materiei prime in aburi. Spre deosebire de tigarile clasice, acest dispozitiv nu te expune la substante toxice, precum gudron.

Cum functioneaza acest dispozitiv?

Daca vrei sa afli cum functioneaza acest dispozitiv, trebuie sa stii ca raspunsul depinde de tipul de vaporizator pe care il folosesti. Exista doua optiuni: cel care functioneaza cu incalzire prin conductie si cel care utilizeaza incalzirea prin convectie.

Primul model produce caldura intr-un compartiment special (bobina sau placa de incalzire), pe care o transporta spre materia prima utilizata. Datorita contactului direct, procesul de incalzire este rapid si iti permite sa te bucuri instantaneu de tutunul ales.

In cazul dispozitivelor care functioneaza prin convectie, acestea nu implica contact direct. Avantajul lor este reprezentat de faptul ca aerul fierbinte are un contact uniform cu materia prima, aspect care creeaza un abur delicios, cu gust echilibrat.

vaporizator
vaporizator

Cum alegi modelul care ti se potriveste?

Daca vrei sa achizitionezi un astfel de produs pentru tine ori daca vrei sa il faci cadou cuiva drag, este important sa alegi modelul potrivit. In cadrul magazinului online, vei descoperi doua tipuri de dispozitive, cel portabil si cel desktop. Iata care este diferenta dintre acestea!

  • Portabil

Ideal pentru persoanele dinamice, cu un stil de viata, modelul portabil reprezinta unul dintre cele mai populare modele de vaporizator. Printre beneficiile oferite de acest produs, se numara si faptul ca sunt usor de utilizat si ca se pot reincarca prin intermediul unui cablu USB.

In plus, acestea beneficiaza de dimensiune redusa, ceea ce inseamna ca pot fi transportate cu lejeritate in buzunar, geanta, rucsac sau borseta. Datorita faptului ca permit reglarea de temperatura, aceste dispozitive au fost asemanate cu tigara electronica. Alta asemanare este oferita de faptul ca ambele produse folosesc atat incalzirea prin convectie, cat si pe cea prin conductie.

  • Desktop

Spre deosebire de dispozitivele portabile, acestea au dimensiuni mult mai mari, motiv pentru care sunt adesea pastrate intr-un singur loc. Cu toate acestea, oricine le-a utilizat declara ca device-urile desktop ofera vapori puri, de calitate superioara. Acestea sunt echipate cu o sursa de incalzire care utilizeaza exclusiv principiul convectiei.

In cadrul magazinului online LegalizeIt, vei descoperi diferite modele de vaporizator, astfel incat iti va fi usor sa il gasesti pe cel care ti se potriveste. Comanda acum produsul dorit si bucura-te de experienta fumatului la superlativ!

Articol realizat de www.iagency.ro

Din aceiași categorie

Back to top button