Pastreaza curatenia chiar si in anotimpul rece

A venit toamna cu ploi, burnita si temperaturi scazute. Desi multe prsoane adora toamna, exista cateva aspecte, destul de neplacute, de care trebuie sa ne ocupam mult mai des in acest anotimp. Este vroba despre curatenie. Daca in propria locuinta, curatenia poate fi tinuta sub control destul de bine, intr-o cladire de birouri, institutie publica, mall sau spital, lucrurile nu sunt atat de simple. Aici nu toata lumea este atenta, nu se sterge pe picioare sau nu respecta anumite norme de curatenie si igiena. Daca acest aspect ar fi neglijat, atunci toate locatiile enumerate mai sus ar fi extrem de murdare si ar deveni, in scurt timp, un focar de infectie. Cei care manageriaza aceste cladiri trebuie sa stie exact ce fel de produse si de unde sa le achizitioneze. In niciun caz nu trebuie folosite produse normale din comert, destinate utilizarii casnice. Acestea vor fi eficiente doar in locuinta personala unde fluxul de persoane se limiteaza doar la propria persoana si membrii familiei. Pentru locatiile cu trafic intens, trebuie folositi detergenti profesionali. Pe site-ul magazinului echipamentcuratenie.ro sunt disponibile astfel de produse, aparatura speciala pentru curatat, gen monodiscuri, sau produse Tork.

Revenind la anotimpul rece, cred ca stiti cu totii cum arata intrarea unei cladiri intr-o zi ploioasa sau cu zapada. Este mult noroi, apa, si urme ce dau un aspect urat. Desi multi antreprenori pun diverse presuri la intrare, pentru a absorbi umezeala si a mai opri din murdarie, altii nu apeleaza la aceste solutii sau, din cauza fluxului mare de oameni, covoarele speciale nu mai fac fata. De aceea, trebuie sa se asigure si de faptul ca se va face constant curatenie folosindu-se detergentii speciali, cu spectru larg si putere mare de actiune, precum si aparatura corespunzatoare care sa asigure o arie operationala mare si rapiditate.

Asadar, pe site-ul echipamentcuratenie.ro puteti gasi astfel de produse. Printre cei mai recomandati detergenti pentru o curatenie ca la carte se afla Profloor Concentrat Automat. Acesta este un deteregent pentru curatare si intretinere, disponibil in canistre de 10 L, de la producatorul Kiehl. Avanatajul unui astfel de detergent este dat de faptul ca totul se face intr-o singura etapa. Are o combinatie speciala a tensidelor ce dizolva murdariile de pe paviment si astfel este favorizata absorbtia mizeriei in fibra textila a mopului. Apoi este produs un strat protector de tenside pe paviment, ce ofera un aspect placut. Stratul in cauza poate fi lustruit cu ajutorul unui monodisc, precum modelul Taski Ergodisc Duo, de asemenea disponibil pe site-ul echipamentcuratenie.ro.

Odata cu fiecare proces de curatare, stratul protector va fi reinnoit. Podelele vor avea un aspect frumos si un miros foarte placut. Se poate folosi pe suprafete diferite precum: PVC, linoleum, guma, polyolefina, marmura, piatra mozaic, gresie sau tipuri de pavimente protejate. Deteregentul are urmatoarele ingrediente: surfactanti nonionici, solventi solubili in apa, agenti de dispersare, coloranti, parfumuri, conservanti.

Folosind inclusiv ustensilele profesioniste pentru curatare de pe site-ul echipamentcuratenie.ro, veti avea garantia unor rezultate optime. Nu va mai fi nevoie sa va faceti griji in privinta mizeriei de afara atunci cand ploua sau ninge. Daca aceste produse vor fi folosite frecvent si corespunzator, totul va fi curat ca lacrima.

 

Din aceiași categorie

Close
Close