Becuri inteligente cu WiFi plus multe altele, la un simplu click distanta!

Atunci cand ne gandim la iluminatul din jurul nostru, trebuie sa fim constienti de importanta sa. Iluminatul din fiecare spatiu in care suntem nevoiti sa petrcem o perioada de timp, fie ca este vorba de acasa sau la job ne poate afecta in bine sau in rau starea de spirit.

In functie de spatiul in care ne aflam, putem alege culoarea si intensitatea in momentul in care achizitionam un bec, astfel incat starea sa ne poata fi schimbata intr-un mod favorabil. In cazul in care la job avem nevoie de lumina puternica preferabil alba, seara acasa in dormitor inainte de a adormii ideala este o lumina ceva mai slaba si calda care sa ne ajute sa ne relaxam mult mai usor, avand astfel un somn mult mai odihnitor.

Putem achizitiona fie becuri clasice, fie becuri cu led, neon si asa mai departe, becuri de diferite dimensiuni, culori si intensitati.

Piata este plina de astfel de produse atat de-o calitate modesta si bineinteles la un pret redus, cat si becuri ultra performante dar si cu un pret pe masura.

Daca in trecut o astfel de inovatie parea de genul science fiction, in prezent becurile inteligente pot fi achizitonate din mai toate magazinele de electronice, la preturi extrem de mici comparativ cu ceea ce pot sa ofere. Acestea pot varia de la cativa zeci de lei pentru un bec inteligent2 basic, si pot ajunge pana la cateva sute de lei in functie de specificatii si diverse accesorii cu care poate veni insotit la pachet.

Aceste becuri smart Wifi desi la prima vedere par pur si simplu obiecte pentru cei mai lenesi, insa nu este deloc asa. Desigur ca este extrem de comod sa nu fie necesar sa va ridicati din pat in momentul in care trebuie sa stingeti sau sa aprindeti lumina iar in acest fel prin numai o simpla apasare a ecranului smartphone-ului, lumina se va stinge ori aprinde.

Evident ca principalele avantaje ale acestor becuri inteligente cu functia de WiFi nu constau in ideea anterioara, ci in faptul ca aveti posibilitatea de a controla iluminatul din locuinta prin intermediul internetului, de oriunde din lume v-ati afla. Tot ce trebuie sa aveti este: un smartphone, o aplicatie instalata pe acesta si bineinteles acces la internet. Datorita faptului ca sunteti plecati de acasa, cu ajutorul becurilor smart, inseamna ca puteti face sa para ca si cand este cineva acasa, desi dumneavoastra va aflati chiar si la multe sute de km departare sau doar ati ramas pana tarziu la job.

Acest strat suplimentar de securitate ar putea descuraja hotii, ceea ce nu este un lucru deloc rau pentru un minim de aproximativ 100 de lei de exemplu.
In cazul in care sunteti si dumneavoastra in cautarea unor astfel de becuri inteligente cu functia de

WiFi, atunci trebuie sa accesati un simplu magazin online, unde va este pusa la dispozitie o gama extrem de variata de becuri smart, plus multe alte astfel de solutii electronice pentru locuinta si nu numai. In plus, toate detaliile va vor fi puse la dispozitie online, iar daca exista posibilitatea de a avea orice nelamurire, nu ezitati sa ii contactati si cu siguranta veti primii raspunuri care va vor ajuta in luarea deciziei corecte.

Poate te interesează și: Kit mouse și tastatură wireless Lenovo 510

Din aceiași categorie

Back to top button