O casca de copiat pentru sesiune

Parte a unui sistem de copiat, casca de copiat este destinata acelor situatii in care comunicarea sub acoperire reprezinta cheia reusitei in timpul unui examen mai dificil sau in timpul unei prezentari mai importante.

Daca alegi si tu sa apelezi la o casca de copiat pentru sesiune atunci trebuie sa stii ca singurele lucruri de care vei avea nevoie sunt un asistent si un telefon mobil. Asistentul este un prieten sau un coleg care sa fie dispus sa iit dicteze de acasa raspunsurile, o persoana de incredere. Inainte de examen tot ce trebuie sa faci este sa iti introduci in ureche casca de copiat si sa ascunzi microfonul sub camasa sau intr-un alt loc care ti se pare tie mai potrivit. Atat microfonul cat si casca de copiat sunt niste dispozitive de dimensiuni mici, fara fir. Cu alte cuvinte, nu vor fi observate de alte persoane. Urmatorul pas consta in efectuarea unui apel spre asistent si inceperea unei discutii.

Se poate vorbi in microfonul ascuns sub haine si se poate asculta in casca de copiat. Se recomanda persoanei care apeleaza la aceasta metoda de copiat sa fie cat mai relaxata cu putinta pentru a nu da de banuit supraveghetorilor. Oricum, copiatul nu reprezinta o metoda eficienta ci invatatul sistematic astfel incat sa nu se intre in criza de timp. Cunostintele dovandite de-a lungul procesului de invatare se fixeaza ferm in memorie, sansele sa ni le amintim in ziua examenului sunt foarte mari chiar si peste o perioada mai indelungata de timp. In plus, copiatul la un examen nu este un lucru prea moral, nu ne ofera niciun beneficiu pe termen indelungat, repercusiunile pot fi destul de grave, se poate ajunge la eliminarea din examen si la acuzarea de frauda. In scop informativ totusi iti oferim o serie de sfaturi si informatii utile pentru momentul in care iti doresti sa achizitionezi un astfel de sistem format dintr-o casca de copiat si camera video.

Inainte de a achizitiona o casca de copiat trebuie sa fii atent la materialul din care este aceasta confectionata deoarece, ca in cazul mai multor produse, exista si casti de copiat de proasta calitate, cu o durata de viata limitata. Mai apoi, trebuie sa acorzi o atentie sporita si formei si dimensiunii acesteia. Iti recomandam sa nu optezi pentru casti ieftine deoarece pe langa ca nu sunt bune, exista riscul de a fi detectate cu mai mare usurinta.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close