Mobilier de baie – sfaturi utile de amenajare

Mobilier de baie la comandă

Chiar dacă nu ne petrecem foarte mult timp în baie, este important ca această încăpere din casă să fie amenajată cu mobilier de baie cu dublu rol: funcțional și design atractiv.

Pentru a obține acest lucru cel mai bine este să cumpărăm mobilier de baie la comandă. Cu ajutorul celor de la Savinidue orice tip de mobilă la comandă prinde viață!

Mobilierul de baie realizat la comandă îți oferă posibilitatea de a-ti personaliza baie în funcție de stilul dorit. Dacă vrei să te afli și tu printre persoanele care au o baie cu mobilier funcțional și estetic, atunci trebuie să alegi fără nici o ezitare o colecție de mobilier de baie dintr-o gamă variată de colecții de mobilă.

Există doar câteva sfaturi de care trebuie să ții cont înainte să decizi care colecție de mobilier de baie îți place mai mult.

Funcționalitate și nevoi speciale

Uneori, un mobilier de baie trebuie să îndeplinească nevoi speciale. Dacă în casă se află o singură baie, dar mai multe persoane, spațiul trebuie amenajat astfel încât să poate fi folosit în același timp, de mai multe persoane.

O soluție elegantă și funcțională pentru băile de dimensiuni mari este lavoarul din compozit cu două cuve, care face parte din colecția de mobilier de baie ARMONIA.

Având două cuve, își pot face rutina de dimineață două persoane, în același timp.

mobilier de baie ARMONIA

Mobilier de baie pentru depozitare

Degeaba un mobilier de baie arată bine dacă nu este și funcțional. Așadar, ai grijă ca mobilierul de baie ales de tine să aibă suficient spațiu de depozitare.

Mobilierul de baie realizat la comandă îți oferă posibilitatea să optezi pentru unul sau mai multe dulapuri de baie sau coloane.

Mobilier de baie pentru depozitare

Mobilier de baie suspendat

Mobilierul de baie suspendat este una dintre cele mai noi tendințe. Mobila are o linie estetică atractivă, dar ușurează și sarcinile zilnice de curățare și igienă.

Dacă alegi mobilier de baie suspendat asigură-te că peretele de care va fi ancorat este rezistent. De asemenea, scurgerea trebuie așezată pe perete, dacă nu te pricepi poți oricât să apelezi la un instalator.

Mobilier de baie suspendat

Alegerea culorilor pentru baie

Un mobilier pentru baie trebuie să se integreze perfect în stilul și tonalitatea cromatică a încăperii. Cu alte cuvinte, trebuie să alegi un mobilier de baie în culori complementare.

Dacă cumperi mobilier la comandă nu mai trebuie să îți faci griji că modelul ales de tine este disponibil doar pe o nuanță.

Pe site-ul savinidue.ro poți vedea ce finisaje sunt dispobile, astfel încât tu să alegi nuanța care se potrivește cel mai bine cu restul încăperii.

Alegerea culorilor pentru baie

Bugetul disponibil

Prețul reprezintă iar un alt avantaj al mobilierului la comandă. Tu deţii controlul asupra materialelor alese, dimensiunii și culorii.

Vei putea să te încadrezi în buget alegând un mobilier de baie realizat din materiale de calitate, funcțional și estetic, care să îndeplinească nevoile și aștepările tale.

Intră pe site-ul savinidue.ro și explorează coleția de mobilier de baie, alege-l pe cel care corespunde proiectului tau și echipa lor te consiliază pentru proiectare și realizare.

Din aceiași categorie

Back to top button