Intampina musafirii intr-un spatiu placut si armonios creat cu piese Expomob

Daca dormitorul reprezinta cea mai intima si izolata dintre incaperi, sufrageria trebuie sa fie primitoare si sa inspire armonie si buna dispozitie. Fiind locul cu care majoritatea oaspetilor iau contact, nu doar ca trebuie sa arate cat mai bine, dar sa reprezinte si o parte din personalitatea gazdei si atmosfera create sa o defineasca pe deplin.

Pentru a va veni in ajutor sa atingeti acest ideal de ospitalitate si creativitate, la Expomob v-am pregatit o multitudine de variante de mobilier sufragerie, cat si elemente de decor. Ne dorim sa aveti suficiente optiuni din care sa alegeti pentru a crea cea mai placuta camera de relaxare pe care v-ati imaginat-o vreodata.

Seturi complete de mobilier pentru sufragerie

Pentru a asigura armonie si compatibilitate deplina intre elemente, specialistii in design interior recomanda optarea pentru un set de mobila pentru living, in detrimentul pieselor individuale.

La Expomob, pentru a ne ajuta clientii sa puna in practica aceste sfaturi, am conturat o varietate de modele de mobila sufragerie. Aceasta diversitate se fundamenteaza pe dorinta noasta de a putea furniza variante pe gustul tuturor, care nu doar sa arate bine, ci si sa indeplineasca cu brio scopul pentru care au fost create.

Varietate de modele si culori

Fie ca preferati ca mobila pentru living sa fie moderna, fie ca va regasiti mai mult in stilul clasic, la noi veti avea ocazia sa le analizati pe fiecare in parte. Incercam sa ne pliem pe toate categoriile de gusturi si de aceea colaboram doar cu producatori de top care reusesc sa impleteasca practicul cu esteticul intr-un produs unic si de efect.

Fie ca sunteti adeptul culorilor si va place sa transpuneti acest lucru si in felul in care va mobilati casa, sau din contra, preferati nuantele neutre si non-culorile, in living, mobila va putea exprima pe deplin acest lucru. Propunem combinatii inedite de nuante si texturi, in diverse elemente. De la dulapuri, la sertare, rafturi si alte piese, toate vor reusi sa exprime putin din personalitatea dumneavoastra, atat prin felul in care arata, cat s prin modul in care alegeti sa le dispuneti in camera.

Si in ceea ce priveste materialele optiunile sunt la fel de multe. Propunem cat mai multe tipuri de lemn, de calitate superioara, care sa asigure durabilitate si rezistenta in timp. Accesoriile care insotesc corpurile mari pot prezenta insertii de metal, sticla sau oglinzi de diferite dimensiuni, pentru a indeplini cat mai multe functii practice.

Preturi si oferte de neratat

Aceasta oferta vasta trebuia neaparat dublata si de preturi pe masura. Si pentru ca vrem ca fiecare client in parte sa se poata bucura de un set de mobila living clasica sau moderna marca Expomob, am setat costuri extrem de accesibile, ce pornesc de la 799 de lei si pot ajunge pana la 2.849, cu TVA inclus. Fiind setat un interval atat de larg, se vor putea incadra toate categoriile de buget si nu vom limita din punct de vedere financiar niciun doritor.

In plus, pe tot parcursul anului propunem numeroase reduceri, astfel ca preturile ar putea s scada chiar si sub pragul minim stabilit initial.

Nu in ultimul rand, la orice comanda ce depaseste pragul de 500 de lei, ne angajam sa achitam in totalitate taxele de transport.

Expomob – partenerul ideal in mobilarea si decorarea intregii tale case

La noi veti gasi intotdeauna toate piesele de mobilier de care aveti nevoie pentru a contura o sufragerie completa, aspectuoasa si primitoare. Produsele se pot realiza pe comanda, pentru a sigura o compatibilitate cat mai mare cu spatiul in care urmeaza sa fie amplasate si sa indeplineasca si toate preferintele legate de aspect.

Din aceiași categorie

Back to top button