Decorațiuni cu led pentru casă

Decorațiunile led schimbă complet aspectul locuinței

Îți dorești o casă primitoare? Te-ai săturat interiorul anost al oricărei încăperi și îți dorești o schimbare, dar fără să investești prea mulți bani? Un desgin interior stilat, confortabil și primitor se poate realiza foarte simplu cu decorațiunile potrivite.

De ce să alegi decorațiuni cu led?

Există o multitudine de oferte când vine vorba de decorațiuni pentru casă, avem de unde alege, trebuie doar să stim ce ne dorim și ce decorațiuni se potrivesc cel mai bine la noi în casă.

La eOrion.ro am găsit o gamă variată de decorațiuni led, simple dar de efect, care te pot ajuta să creezi o atmosferă potrivită casei tale.

În continuare vreau să îți prezint câteva avantaje pentru care recomand eu decorațiunile cu led pentru casă.

1. Decorațiuni sigure pentru copii

Înainte de toate, siguranța copilului trebuie să fie pe primul loc motiv pentru care ar trebui ca toți părinții să cumpere doar decorațiuni sigure, care să nu reprezinte un pericol pentru copil.

Spre exemplu, lumânările cu led sunt cea mai bună opțiune. De ce? În primul rând copilul nu se va accidenta dacă pune mâna din greșeală, sau de ce nu, dacă copilul este mai mare, se poate juca liniștit cu ele deoarece nu există riscul să se ardă.

Un alt motiv pentru care recomand lumânările cu led este faptul că funcțonează cu baterii, deci nu există riscul să dai accidental foc la casă.

Dacă pleci de acasă, nu trebuie să îți faci griji că ai uitat lumânarea aprinsă. Personal, eu prefer lumânările cu baterii, îți oferă același efect vizual doar că în siguranță.

Decorațiuni sigure pentru copii

Lumânările cu led creează o atmosferă relaxantă și primitoare. Îmi place să le aprind seara când mă uit la film. Cu ajutorul telecomenzii le pot porni sau opri fără să fie nevoie să mă deplasez.

Bateria durează luni bune, chiar dacă lumânările sunt folosite aproape zilnic.

2. Un plus de farmec în dormitorul tău

Dormitorul este locul unde petrecem foarte mult timp, tocmai de aceea este bine să-l amenajăm astfel încât să ne simțim bine. Dacă o saltea bună îți oferă un somn odihnitor, o decorațiune de interior te poate relaxa.

Ghirlanda cu beculete LED dă viață dormitorului tău. O poți așeza fie deasupra patului sau pe mobilă, draperie sau unde crezi tu că se potrivește cel mai bine.

Ghirlanda cu beculete LED dă viață dormitorului tău

Datorită gradului ridicat de protecție, ghirlanda cu beculete LED poate fi folosită atât în interiorul casei, cât și în exterior. Vara, o poți așeza pe balcon sau în curte. Îți garantez că spațiul unde este așezată se va transforma spectaculos și va prinde viață.

3. Lumină mereu în casă

Locuiești într-o zonă unde se ia mereu curentul electric? Ai un copil mic căreia îi este frică de întuneric? Decorațiunile cu led sunt cea mai bună opțiune pentru tine.

Poți lumina casa mereu, într-un mod plăcut, fără prea multe costuri. Spre exemplu, poți pune în holul de la intrare sau în living o decorațiune led cu lumină caldă, ca să nu fie greu de privit.

Un plus de farmec în dormitorul tăuDecorațiunea din lemn cu mesajul ACASĂ conferă un aspect plăcut fiecărei încăperi unde este așezată. Lumina discretă nu afectează ochii.

Decorațiunea led este prevăzută cu temporizator automat 6 ore pornit/18 ore oprit.

4. Investiție pe termen lung

Decorațiunile cu led sunt o investiție pe termen lung, dai un ban dar te bucuri de decorațiuni o bună perioadă de timp. Aceste decorațiuni pot fi folosite și ani buni, dacă sunt îngrijite corespunzător.

Tot ce ai de făcut este să le ștergi de praf și le schimb bateria, care nu costă mult, cam atât. Un alt avantaj ar fi faptul că există magazine unde primesc baterii uzate în locul cărora primești una nouă. Deci reciclezi în mod corespunzător bateriile și eviți poluarea mediului înconjurător.

Te invit să accesezi site-ul www.eorion.ro pentru a descoperi întrega gamă de decorațiuni led. Dacă ai o întrebarea, le poți scrie la adresa info@eorion.ro sau îi poți contacta la unul dintre numerele de telefon 0262 218357/ 0744 626201.

Din aceiași categorie

Back to top button