Mai mult de 150 de tipuri de geluri pentru construcție pentru manichiuri, într-un singur loc!

Enails.ro este magazinul online de produse profesionale pentru manichiuri care comercializează cea mai bogată gamă de produse dedicate industriei de îngrijire a unghiilor.

Oferta magazinului acesta este impresionantă și cuprinde absolut toate categoriile de produse necesare pentru realizarea unei manichiuri profesionale: geluri construcție, geluri color, oje semipermanente, toate tipurile de soluții pregătitoare pentru manichiuri, soluții de degresare, soluții de îndepărtare și hidratare a cuticulelor, aparatură modernă performantă, dezinfectante profesionale, kit-uri speciale, set-uri pentru unghii, produse EVERIN, tipsuri, șabloane, decoruri unghii, tatuaje unghii, accesorii și ustensile, etc.

O gamă foarte variată de geluri construcție

Enails.ro este locul de unde puteți comanda online aproape orice categorie de gel pentru construcție. Toate tipurile de geluri de acest gen sunt produse de către brand-uri celebre în foarte multe țări din lume: FSM, CANNI, BASE ONE, EVERIN, SILCARE, etc.

FSM Gel UV construcție 16 – LAVENDER 50 gr

Este unul din produsele principale FSM pe care vi-l recomandăm cu toată încrederea. Merită să îl testați și să vedeți dacă este produsul potrivit salonul dumneavoastră.

Are o densitate medie bună și proprietăți auto nivelante. Este potrivit pentru orice tip de unghii. Rezistă foarte bine la șocuri și la lovituri, deoarece este un produs flexibil chiar și atunci când este aplicat în cantități mai reduse. Deoarece este un produs profesional, nu va afecta sub nici un fel de formă structura biologică a unghiilor. Poate fi folosit la persoanele care au probleme de sănătate a unghiilor. El este folosit pentru construcția și întărirea unghiilor. Necesită aplicarea unei baze deoarece nu este un produs de tip 3 în 1.

O calitate foarte importantă este aceea că va determina și creșterea unghiilor.

Producătorul recomandă acest produs pentru realizarea extensiilor de unghii pe șablon (indiferent de lungimea acestora), pentru crearea curbei C într-un mod cât mai estetic, pentru modelarea și corectarea unghiilor, pentru consolidarea unghiilor naturale, etc.

Prețul produsului este de doar 34.90 de lei în această perioadă, produsul beneficiind de reducere.

Dacă doriți să achiziționați produse pentru salonul dumneavoastră de înfrumusețare și manichiuri moderne, vă recomandăm să analizați în mod periodic seturile de produse pregătite de companie. Sunt mult mai avantajoase și sunt de actualitate. Spre exemplu, setul profesional de oja semipermanenta Venalisa conține 54 de produse, există și seturi de geluri construcție, etc.

Aparatura modernă este de actualitate în cazul acestui magazin online specializat. În oferta sa sunt incluse foarte multe categorii de lămpi UV sau LED, sterilizatoare de tip cuarț, freze electrice și accesorii variate pentru acestea, dezinfectante profesionale care sunt folosite și în cabinetele medicale precum și pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical, etc.

Substanțele dezinfectante vă pot fi utile pentru instrumentarul pe care îl folosiți în moc curent, de asemenea.

Din aceiași categorie

Back to top button