5 motive pentru care merită să cumperi trusouri botez brodate

Trusouri botez brodate

Ai aflat recent că tu și soția ta urmează să botezați un băiețel sau o fetiță? Felicitări! Sfatul meu este să nu te stresezi, nu este deloc dificil să botezezi un copil, doar că anumite persoane fug de acest lucru din cauza faptului că sunt nevoiți să cheltuie o anumită sumă de bani, pe care nu îi au sau nu își doresc.

Dincolo de cheltuieli și de obiceiul creștin ortodox, mi se pare un lucru minunat să botezezi un copil. Practic îți iei angajamentul că vei avea grijă toată viața de copil. Acest lucru nu trebuie privit ca o corvoadă, din contră este un lucru care îți va umple sufletul de bucurii.

Dacă ești bărbat, ca și mine, probabil este prima oară când auzi de trusouri botez brodate. Trebuie să recunosc, eu am aflat de la soția mea. Nu este nici un secret faptul că femeile sunt cele care se ocupă de tot ce este necesar pentru botezarea copilului.

Și pentru a le fi totul cât mai ușor, Casa Cu Broderii le vine și ajutor și le oferă trusouri botez, hăinuțe botez și cadouri pentru cei mici.

În continuare vreau să vă prezit 5 motive pentru care merită să cumperi trusouri botez pentru bebeluși.

   1. Este necesar pentru creștinarea bebelușului

Trusoul nu poate lipsi de la creștinarea unui nou-născut. El conține următoarele lucruri: set hăinuțe cu motive tradiționale, prosop cu glugă, păturică cu rugăciune, fașă săpun, sticluță pentru mir și cutie pentru trusoul de botez.

set hăinuțe cu motive tradiționale

   2. Model unic

La Casa cu broderii motivele tradiționale și culorile broderiei de pe costumș se pot modifica în funcție de preferințe. Fiind realizat manual știi sigur că cotumașul de botez este unic, nu-l vei mai întâlni la alți bebeluși.

motivele tradiționale costumș

  3. Trusou botez personalizat

La cererea clientului se poate scrie numele bebelușului și data când s-a născut sau urmează să fie botezat. Din punctul meu de vedere, acest set de trusou trebuie păstrat ca amintire.

  4. Material de calitate

Casa cu broderii lucrează doar cu materiale de calitate. Costumașul de botez și trusoul de botez sunt realizate în atelierul lor din materiale naturale, bumbac 100%.

Faptul că nu folosesc materiale sintetice care pot irita pielea bebelușului este un mare avantaj.

  5. Preț

Cu toate că se zice că nu este momentul să fii zgârcit când botezezi un copil, sfatul meu este fii chibzuit. Până la urmă de ce să cumperi haine pentru bebeluși scumpe, când există magazine online care vând haine de calitate, personalizate după bunul gust la prețuri avantajoase?

Accesează și tu site-ul www.casacubroderii.ro și descoperă întreaga gamă de trusouri de botez. Aici vei găsi trusou tradițional de botez, dar și trusou de botez cu personaje din desene animate.

Prețul pentru un trusou de botez diferă în funcție de cerințele clientului. Spre exemplu, la setul prezentat de mine se poate realiza și lumânare tradițională, cu aceleași motive, cu decorațiune scurtă din tulle sau țesatură tip sac.

Trusourile de botez se livrează atât în România, cât și internațional.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close