De unde cumpărăm piese auto pentru Range Rover?

Cum să ai mai multă grijă de mașina ta

Dacă vrei ca mașina ta să funcționeze cât mai bine este important să ai grijă de ea cum se cuvine. Așa cum tu ai grijă de tine și mașina are nevoie de întreținere periodică.

Înclin să cred că orice mașină, indiferent de marcă, model și an de fabricație, dacă este întreținută îți va oferi confort și siguranță.

Cu toții știm deja ca să ai o mașină nu este deloc ieftin, cu toate acestea în România sunt foarte multe mașini. Ce-i drept, unele nici nu ar trebui să circule pe stradă în condiția în care se află, dar asta este altă problemă.

În articolul de astăzi vreau să vă prezint 3 variante de unde se pot cumpăra piese și accesorii auto pentru Range Rover.

1. Piese auto din dezmembrări

Ți-ai dus mașina la service și ai constatat că costurile pentru reparație sunt prea mari? Vrei să-ți repari mașina dar fără să cheltui prea mulți bani? O variantă ar fi să cauți piese originale de Range Rover dar folosite din dezmembrări auto. Gama vastă de piese auto îți oferă posibilitatea să cumperi exact ce ai tu nevoie.

În parcuri auto de dezmembrări autorizate poți găsi piese auto în condiții bune la prețuri avantajoase. În cele mai multe cazuri, firmele autorizate de dezmembrări auto oferă factură și garanție pentru fiecare piesă vândută.

Dacă această variantă este potrivită pentru tine, ai grijă să cumperi doar de la firme autorizate și nu de la un vecin sau prieten care își dezmembrează mașina. Există riscul ca piesa auto cumpărată de tine să nu mai fie bună.

În parcurile auto de dezmembrări autorizate, piesele auto sunt verificate înainte de a fi puse la vânzare.

2. Piese auto no name și ieftine

Când ți se strică mașina primul gând care îți trece prin minte este oare cât o să mă coste reparația? Un lucru este cert, piesele auto ieftine sunt realizate din materiale slab calitative, de aici și prețul mic.

Piesele auto originale realizate de producători autorizați folosesc doar materiale superioare, de aici și prețul ridicat. Nu e niciun secret faptul că, calitatea costă iar diferențele sunt enorme.

Din nefericire, proprietari de autoturisme care caută să își vândă mașina la preț mare cumpără piese auto slab calitative, poate și vechi, pentru a scoate un preț cât mai bun. Tocmai de aceea e bine să duci mașina la service înainte să o cumperi.

Sau mai sunt și șoferi care cumpără piese auto no name, la preț de nimic, fără să se gândească la consecințe.

Cu toate acestea, există și piese auto no name bune, dar puține.

3. Piese auto originale și noi

Nimic nu se compară cu piesele auto originale și noi. Siguranța pe care ți-o oferă este superioară. Dacă tu ai grijă de mașina ta și ea la rândul ei va avea grijă de tine. Siguranța la volan nu este un nou trend apărut sau un capriciu, ci este esențială pentru viața ta, dar și a celorlalţi participanți la trafic.

Există câteva piese auto care se încadrează la categoria consumabile. Acest lucru înseamnă că trebuie schimbate după o perioadă de timp.

Din această categorie face parte și frâna. Când frânezi, uzura nu are loc doar la plăcuțele de frânare, ci și la discurile de frână.

Pe site-ul landatelier.ro sunt disponibile plăcuțe și discuri de frână la prețuri bune. Prețurile variază în funcție de nevoile fiecărui client.

Land Atelier este un service auto din București, dar livrează piese și accesorii auto originale și noi pentru Land Rover si Range Rover în toată țara.

Sediul îl au la adresa sector 2 București, Șoseaua Pantelimon, nr 1, Corp de clădire C15 parter. Pentru programare sau orice întrebare, îi găsiți la numerele de telefon 0731-896.285 / 0727-321.859 sau la adresa de e-mail office@landatelier.ro.

Atât plăcuțele, cât și discurile de frână ar trebui schimbate și în față, dar și pe spate. Dacă nu ești din București poți cumpăra piesele auto online și să mergi la oricare service pentru montare.

Ai grijă de mașina ta!

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close