Ce nu stiai despre pungile de hartie

Devenim pe zi ce trece mai constienti de faptul ca pungile de hartie sunt foarte utile cand vine vorba de impachetarea sandvisului pe care il luam la munca sau il pregatim copiilor pentru scoala si nu in ultimul rand cand vine vorba de cumparaturile pe care le facem din magazine. 

De ce punga de hartie este cea mai buna optiune si de ce sa incercam sa renuntam la pungile de plastic? Pentru ca este mai usor de reciclat, este biodegradabila si emana mai putin CO2 in aer. Aceasta inseamna ca dureaza de la trei pana la sase luni pentru a se degrada fara a lasa niciun tip de deseuri toxice. Mai mult, desi par ca nu ar fi facute sa reziste unei greutati mari, exista pungi de hartie care pot sustine chiar si 10 kg. 

Conform unui sondaj realizat de catre o companie specializata in cercetarea de piata in diferite tari europene, consumatorii prefera pungile de hartie. Potrivit studiului, 93% dintre utilizatori considera ca hartia este un material durabil pentru medium, 86% dintre acestia spun ca ar alege pungile de hartie in locul pungilor din plastic.

Daca sunteti antreprenor si aveti o afacere, mica, medie sau mare, pungile de hartie va pot aduce mai multe beneficii pe care, ca antreprenor, trebuie sa le cunoasteti. Personalizarea materialului de ambalare aduce avantaje pentru afacere, cum ar fi determinarea unei strategii de diferentiere pe piata. Ambalajul personalizat reprezinta un suport publicitar perfect, iar personalizarea pungilor de hartie nu implica costuri ridicate. Este un instrument de comunicare excelent, cu un impact ridicat asupra potentialilor utilizatori.

Dincolo de utilitatea pungilor de hartie in ambalarea si transportul produselor alimentare, in procesul de marketing, exista o utilitate mai putin cunoscuta, care poate parea usor ciudata, dar chiar functioneaza. Poate servi ca un deodorant pentru pantofi. Da, ati auzit bine. Daca zdrobim o punga de hartie si punem in ea pantofii care au un miros urat, lasandu-i o noapte intreaga in interiorul pungii, aceasta va absorbi umiditatea si mirosul pantofilor. De asemenea, o punga de hartie te ajuta sa elimini petele de ceara de la lumanari, sau va accelera procesul de coacere a fructelor.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close