La Dr. Calu beneficiezi de interventia de chirurgie, in marire sani cu implanturi

Marirea sanilor este una dintre cele mai solicitate interventii in chirurgia estetica. Odata cu interventia maririi sanilor, a carei poveste incepe in 1985, este posibil sa se modifice forma si dimensiunea unui san prea mic sau sa se corecteze o asimetrie a sanului, imbunatatindu-se armonia corpului si sentimentul propriei stime de sine. In Bucuresti, poti apela la Clinica dr. Calu, specialist in interventia de chirurgie, in marire sani cu implanturi. Aici vei gasi atat preturie xcelente, cat si servicii impecabile. Clientele care au apelat la acest tip de interventi sunt multumite de rezultate si recomanda cu toata increderea Clinica dr. Calu.

Pentru cine este insa indicata marirea sanilor? 

Interventia maririi sanilor este indicata pentru femeile care doresc: sa ofere proportie si volum sanului in comparatie cu restul corpului; sa redea forma si volumul sanilor care au suferit modificari in sarcina si alaptare; sa corecteze o asimetrie a sanului, adica o diferenta de volum intre cei doi sani.

Alegerea protezelor mamare este o faza foarte delicata si importanta, care conditioneaza puternic rezultatul final al interventiei. Dr. Calu va alege intotdeauna un tip de proteza care sa fie potrivit conformatiei fizice a pacientei si caracteristicilor tesuturilor sale, pentru a obtine cel mai natural san posibil.

In prezent, exista diferite tipuri de proteze pe piata, care difera prin forma, suprafata si continut. Proteza poate avea o forma rotunda sau un profil anatomic (lacrima). Prima este mai potrivita pentru pacientele ai caror sani au o forma armonioasa si doresc o crestere moderata a volumului sau pentru acele femei care, dupa una sau mai multe sarcini, au un „scobit” si / sau un san “inecat”. Protezele cu profil anatomic sunt indicate pentru femeile cu sani foarte mici sau care doresc sa obtina un efect foarte natural. Unele proteze ofera diferite grade de proiectie (scazute, medii si mari) in functie de gradul de proiectie pe care intentioneaza sa il obtina pacienta. Extern, implanturile mamare pot avea o suprafata neteda sau aspra (proteze netede sau texturate). Protezele cu suprafata neteda au un invelis usor mai moale, care este placut la atingere chiar si atunci cand sunt plasate sub glanda mamara. Protezele texturate sunt in schimb un pic mai rigide la atingere, dar sunt preferate de multi chirurgi, deoarece sufera mai putina „respingere” (contractura capsulara).

 Protezele utilizate in chirurgia de marire a sanului constau dintr-un invelis exterior din silicon si un continut intern care poate fi gel de silicon sau solutie salina. Gelul siliconic este un material extrem de coeziv si uniform, care, desi are moliciunea si consistenta tesutului mamar, actioneaza ca o substanta solida, permitand migrarea si dispersia continutului sau in cazul ruperii accidentale a implantului in regiunea mamara.

Implanturile cu gel de silicon sunt disponibile in trei grade diferite de coeziune (moi, usor dense si foarte dense) pentru a garanta nivelul maxim de rezistenta, siguranta si confort. Protezele cu solutie fiziologica sunt mai putin utilizate, dar la fel de functionale. Acestea sunt echipate cu un tub de umplere detasabil care permite chirurgului sa schimbe dimensiunea protezei prin completarea sau golirea cantitatii protezei in termen de sase luni de la operatie.

 Cele mai bune implanturi mamare sunt produse de doua companii americane: Mentor, Allergan (fostul Mc Ghan) si sunt aproape intotdeauna utilizate in activitatea chirurgicala. Toate protezele de ultima generatie garanteaza gradul maxim de siguranta, rezistenta si confort. Studiile stiintifice au aratat, de asemenea, ca nu exista nicio corelatie intre utilizarea implanturilor mamare si debutul tumorilor mamare, boli autoimune sau tesut conjunctiv. Recent, unele studii au aratat chiar o incidenta mai mica a cancerului de san la femeile cu implanturi mamare. Cei mai importanti producatori, precum Mentor si Allergan, garanteaza proteza nu zece ani, asa cum a fost pana acum cativa ani, ci pe viata. In timp, proteza poate fi inlocuita prin alegerea personala (daca pacienta doreste sa schimbe tipul sau dimensiunea implantului) sau din cauza aparitiei unor complicatii (de exemplu contractura capsulara) sau rupturi.

 Prin lege nu este posibil sa se efectueze o marire a sanilor sub 18 ani, cu exceptia cazului in care exista o patologie la pacienta minora. Mastoplastia aditiva insa poate fi efectuata si la femeile cu varsta peste 70 de ani. Mastoplastia aditiva poate fi efectuata singura sau in asociere cu alte tehnici chirurgicale, cum ar fi mastopexia, abdominoplastia, liposuctia sau alte operatii estetice. Operatia de marire a sanilor este o procedura chirurgicala destul de simpla, care, in general, da rezultate excelente. Cu toate acestea, este important sa nu subestimam natura si riscurile unei operatii chirurgicale si sa renuntam la tentatia de a merge la medici nespecializati care ofera servicii la preturi relativ mici, in saloane de infrumusetare, cabinete dubioase etc. Un medic specializat precum dr. Calu insa poate oferi o garantie a reusitei si sigurantei.  Apeleaza, cu incredere!

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close