Esperanza Shadow EGK202R – Tastatură ieftină de gaming

Am decis să îmi cumpăr o tastatură de gaming, pentru a completa setup-ul meu, dar care să fie ieftină, iar calitatea să fie ok. Într-un final m-am decis să aleg  tastatura de gaming Esperanza Shadow EGK202R.

Am ales această tastatură special pentru design, care îmi place foarte mult, mai ales că este neagră, cu iluminare roșie și se încadrează perfect în setup-ul meu, care este în totalitate negru cu roșu.

Ce îmi place foarte mult, este că tastele WASD și săgețile sunt  de culoare roșu, fiind astfel evidențiate chiar dacă iluminarea este stinsă. Tastatura este dotată cu un buton special de on/off pentru iluminare, iar asta este un plus pentru mine.

Tastele au o cursă lungă și sunt cât de cât gălagioase, dar ținând cont de preț, este ok, mai ales că atunci când mă joc am căștile care acoperă zgomotul tastelor. Mai urât este atunci când am mult de scris, dar după o perioadă te obișnuiești. mai ales că zgomotul produs nu este cel mai deranjant din lume.

Vizual, tastatura oferă efecte luminoase speciale conferite de iluminarea LED în culoarea roșu, care iluminează atât tastele cât și partea de sus unde se află logo-ul “Esperanza gaming for professionals” , dar și părțile laterale, ceea ce o face să arate foarte bine.

Eu am cumpărat această tastatură la cel mai bun preț de pe piață, fiind la reducere în acest moment la evoMag, la doar 34,99 lei, un preț excelent, iar calitatea nu este deloc rea.

Consider că tastatura de gaming Esperanza Shadow EGK202R, este un best buy în acest preț și după experiența mea cu aceasta, o recomand 100%, celor care își doresc o tastatură de gaming, care să arate bine, să fie iluminată, să fie ok din punct de vedere tehnic, dar să aibă și un preț mic.

Specificații tehnice

Caracteristici generale Tip produs Tastatura
Specificatii Tastatura Conectivitate Wired
Interfata tastatura USB 2.0
Tastatura Gaming Da
Numar taste 104
Iluminata Da
Culoare LED Rosu
Culoare Negru cu rosu
Dimensiuni (L x l x g)(mm) 460 x 190 x 35
Lungime cablu (m) 1.5
Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close