Care este cea mai comună capcană în care “cad” freelancerii?

Ne spun cei de la Libertate.init() Cu siguranță fiecare dintre noi este capabil să facă lucruri pe cont propriu, să construiască pas cu pas ceea ce vrea să realizeze și să își îndeplinească visele. Întrebarea este, de unde ne luăm informațiile? Cum știm care sunt cele corecte și care sunt eronate? În această eră a resurselor nelimitate unde găsim detalii despre ceea ce ne interesează la fiecare pas, la o simplă căutare pe google, cum diferențiem ceea ce este real și documentat?

Simplu, prin intermediul specialiștilor. Cei care “au un cuvânt de spus” în domeniul în care profesează. Cei care au făcut cursuri, au experiență și cel mai important, îți pot oferi un feedback cu privire la ceea ce vrei să faci, la ideile pe care le ai. Băieții de la LibertateInIT, fac acest lucru și te pot ajuta să nu pierzi resurse și timp inutil, încercând să pui în practică idei de pe internet, care pot să fie corecte sau pot… să nu fie.

Probabil vrei ca începutul tău în cariera de freelancing în IT să nu înceapă “la noroc”, să obții rezultate, să știi direcția clară în care te îndrepți, să știi cum să abordezi clienții și cel mai important, să nu pierzi resursa cea mai importantă, timpul, în mod neproductiv. Raul și Cristi sunt aici să te ajute.

Comunicarea este unul din elementele cheie pe care un freelancer este necesar să-l dețină. De aici pornește negocierea, vânzarea, de aici vei afla ce își dorește clientul și ceea ce poți tu să îi oferi. Aceste abilități se dezvoltă și se învață de la alți oameni. Da, bineînțeles, se pot citi și din cărți și de pe internet, însă apare o mică mare problemă aici.

Cine îți va oferi feedback? Aici intervin specialiștii, care te pot ajuta să devii freelancer într-un timp mult mai scurt, cu oferirea de feedback în timp real și dezvoltarea capacităților necesare pentru a excela pe cont propriu.

Programează un call de consultanță gratuită cu băieții de la Libertate in IT și fă un pas real spre freelancing!

Brandion Agency

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close