De ce să apelezi la un instalator autorizat?

Instalator autorizat București – Ilfov

Odată cu venirea sezonului rece, ai constatat că instalația termică nu merge foarte bine? Ai probleme și cu instalația sanitară dar nu știi la cine să apelezi?

Sfatul meu este să apelezi la un instalator bun din București. Meseria de instalator se învață la școală, nu de pe internet. Un instalator care a studiat din pasiune și are o diplomă care să îi ateste competențele, repară cu usurință instalația de apă rece, de apă caldă, instalația de canalizare sau instalația de încălzire.

Meseria de instalator se află printre cele mai căutate meserii din țară. Întotdeauna vor exista conducte sparte, robinet defect la bucătărie sau baie, canalizare înfundată etc. care necesită intervenția unor instalatori.

În continuarea acestui articol îți voi prezenta câte motive pentru care și eu am decis să apelez la un instalator sanitar sector 4.

De ce să apelezi la serviciile unui instalator autorizat?

De ce să apelezi la serviciile unui instalator autorizat?

În primul rând, pentru a evita situațiile neplăcute, cel mai indicat este să lași un instalator autorizat să îți repare instalația termică sau sanitară.

Un instalator autorizat îți oferă factură pentru serviciile prestate, pe când vecinul de la doi sau o cunoștință a unui prieten cel mai probabil nu prea au multe cunoștințe în domeniu. Dacă o persoană știe să schimbe o baterie asta nu îl face instalator calificat.

Estetic vorbind instalația sanitară făcută de un instalator bun arată mult mai bine. Fără țevi înșirate prin toată casa care nu își au rostul.

Garanția lucrărilor de instalații sanitare

Pentru că pot apărea probleme neprevăzute mereu, un instalator sanitar autorizat oferă garanția lucrării. Din punctul meu de vedere este important să cerem garanție pentru un serviciu plătit. Dacă dăm un ban măcar să și merite.

Garanția lucrării te scapă de costuri sumplimentare. Dacă se strică ceva la instalația sanitară sau termică și nu este din vina ta, instalatorul care ți-a făcut lucrarea este nevoit să repare problema fără să ceară taxe suplimentare.

Fără costuri ascunse

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție ca un meseriaș să îți spună că te costă atât când de fapt suma s-a dublat. Sau lucrarea a fost făcută de mântuială.

Un instalator profesionist stabilește prețul lucrării aferente după prima evaluare. Nu vor exista costuri ascunse și nici nu te vor lăsa cu lucrarea neterminată.

Există un contract ce trebuie respectat de ambele părți.

Repară urgențe la orice oră

Ți s-a spart o teavă în casă și îţi inunzi vecinul de sub tine? E bine de știut că în astfel de momente nu mai este nevoie să aștepți până la 9 dimineața pentru a chema pe cineva care se pricepe la instalaţii sanitare.

Acum există firme care asigură reparații sanitare la orice oră. Un instalator licențiat se va deplasa la tine în cel mai scurt timp posibil.

Apelează cu încredere la un instalator sanitar sector 3 care este capabil să repare orice problemă apărută la nivelul instalațiilor sanitare din locuința ta.

Din aceiași categorie

Close
Close