Cumpara ethereum in 2019

Criptomonedele sunt din ce in ce mai populare gratie cresterii furtunoase pe care a cunoscut-o la un moment dat bitcoin-ul. Aceasta crestere a fost intens mediatizata motiv pentru care numarul celor care si-au dorit sau isi doresc sa investeasca in piata criptomonedelor este in continua crestere. Numarul tot mai mare de oameni interesati sa investeasca in piata criptomonedelor a facut ca aceasta piata sa se dezvolte din ce in ce mai mult, motiv pentru care in momentul de fata piata criptomonedelor detine aproximativ 1500 monede digitale. Este adevarat ca nu toate aceste monede digitale sunt interesante pentru investitori insa, numarul acestora este in continua crestere. Ethereum este o moneda digitala care incet dar sigur se lupta cu bitcoin-ul pentru suprematie in lumea criptomonedelor. Aceasta moneda digitala a fost creata in 2015, iar de atunci valoarea acesteia a inceput sa creasca incet dar sigur. Faptul ca ethereum-ul a avut o crestere lenta, in comparatie cu cresterea avuta de catre bitcoin face ca ethereum-ul sa fie si mai interesant pentru cei care doresc sa investeasca in piata criptomonedelor. Avand in vedere ca aceasta piata a trecut prin scaderi masive mai este oportuna investirea in ethereum? Din punctul meu de vedere raspunsul este unul afirmativ. Si pentru ca orice raspuns trebuie argumentat, in continuarea acestui articol voi prezenta cateva dintre argumentele pentru care eu consider ca trebuie investit in ethereum.

Argumente pentru a investi in ethereum

Ethereum este o moneda digitala atractiva pentru investitori pentru ca se preconizeaza ca valoarea acestei monede va creste destul de mult in viitorul apropiat. Probabil ca nu va repeta cresterea fulminanta pe care a avut-o la un moment dat bitcoin-ul insa este o moneda in care specialistii din domeniul criptomonedelor isi pun sperantele. Principalele argumente pentru a cumpara ethereum sunt urmatoarele:

  • Comisioanele percepute pentru tranzactionarea ethereum-ului sunt mai mici in comparatie cu comisioanele percepute pentru tranzactionarea bitcoin-ului si extrem de mici in comparatie cu tranzactiile bancare. Avand in vedere nemultumirile oamenilor legate de faptul ca trebuie sa plateasca comisioane din ce in ce mai mari pentru tranzactiile bancare efectuate este asteptat ca un numar din ce in ce mai mare de persoane sa apeleze la utilizarea ethereum-ului.
  • Tranzactiile cu aceasta moneda digitala se realizeaza extrem de repede, in doar cateva secunde. 
  • Ca si in cazul bitcoin-ului, nici ethereum-ul nu este o moneda controlata de catre o autoritatate guvernamentala sau financiara ceea ce face ca aceasta moneda digitala sa fie o moneda libera.
  • Nu produce inflatie motiv pentru care este alegerea perfecta pentru a fi utilizata in tarile care se confrunta cu mari probleme cauzate de inflatia tot mai mare.
  • Sistemul de securitate este de neatins ceea ce face ca ethereum-ul sa fie cea mai sigura moneda virtuala existenta in momentul de fata pe piata criptomonedelor.
  • Tranzactiile realizate prin intermediul acestei monede digitale se bucura de un grad foarte ridicat de anonimitate.
  • Este cea mai stabila moneda digitala din punct de vedere a pretului. Chiar daca valoarea acestei monede nu a crescut la fel de furtunos cum sa intampla cu bitcoin-ului, valoarea monedei ethereum a fost destul de stabila. Aceasta stabilitate este un motiv incurajator pentru ca oamenii sa investeasca in aceasta moneda digitala.

Avand in vedere argumentele prezentate este clar ca ethereum-ul este o optiune foarte buna pentru cei care doresc sa investeasca intr-o moneda digitala. Toate aceste argumente pot fi demolate de catre realitate insa, cel putin la nivel teoretic ethereum-ul este moneda digitala in care trebuie investit pentru ca este asteptat ca in viitor aceasta sa devina una dintre cele mai importante monede.

De unde pot cumpara ethereum?

Ca si in cazul bitcoin-ului, moneda virtuala ethereum poate fi achizitionata prin intermediul unei platforme de tranzactionare a criptomonedelor. Bitmahavi.com este una dintre platformele de tranzactionare a criptomonedelor care comercializeaza la cel mai bun pret aceasta moneda motiv pentru care recomand accesarea acestei platforme de tranzactionare a criptomonedelor. Acest avantaj nu este singurul motiv pentru care fac aceasta recomandare. Gradul de securitate ridicat, interfata simpla si prietenoasa dar si rapiditatea cu care se realizeaza tranzactiile sunt alte motive pentru care bitmahavi.com este una dintre cele mai apreciate platforme de tranzactionare a criptomonedelor.

Concluzii

Avand in vedere toate informatiile prezentate in cadrul acestui articol se poate trage concluzia ca a investi in ethereum este o decizie care poate produce profit.

Din aceiași categorie

Back to top button