Antrenament live pentru creșterea masei musculare – Magnetic Fit

Antrenamente live de la MagneticFit pentru creșterea masei musculare acasă

În ultimii ani instructorii de fitness au început să fie tot mai solicitați de către persoanele care doresc rezultate eficiente. Orice instructor de fitness cu experiență în domeniu îți va spune că pentru a crește masa musculară este nevoie de antrenament dar și o alimentație echilibrată. Să nu uităm și de hidratarea corpului, un lucru foarte important.

Nu poți să-ți dezvolți masa musculară dacă nu adopți un stil de viață sănătos. Nu te gândi acum că nu mai voie să mănânci fast food sau să bei coca cola, ai voie, dar moderat. De asemenea, nu ai cum să-ți dezvolți masa musculară dacă nu faci exercițiile potrivite.

Sub îndrumarea unui instructor ai mai multe șanse să ajungi la rezultatele dorite. Dacă nu ai timp să mergi la sală sau nu-ți face plăcere să faci sport de față cu alte persoane, poți face sport în confortul casei tale.

MagneticFit oferă 9 tipuri de antrenamente live. Prețul unui abonament lunar pornește de la numai 42 de lei. Super avantajos, având în vedere beneficiile oferite.

Pentru a obține rezultatele dorite vei primi și un plan de nutriție personalizat, pe care ar fi bine să-l respecți.

Tipuri de antrenamente pe care le poți face la tine acasă:

Abs & arms

Pentru antrenamentul live de Abs & arms se ocupă Ionuț Ciobotaru. Este sportiv de performanţă de 8 ani și de 2 ani instructor de fitness.

Beneficii antrenament Abs & arms: arzi între 400 – 600 kcal, îți îmbunătățești performanța sportivă, înveți să ai o postură mai corectă, poți obține un abdomen plat, scazi în talie, îți crești forța și ai mai multă energie.

Echipament necesar: saltea, gantere sau bidoane cu apă.

Heavy Disk Training

De antrenamentul Heavy Disk Training se ocupă Dan Sandu. Este sportiv perseverent de peste 30 de ani și instructor de fitness de 7 ani.

Beneficii antrenament Heavy Disk Training: arzi între 400 – 600 kcal, ajută la creșterea mesei musculare, îmbunătățește mobilitatea articulară, mărește capacitatea respiratorie prin efort susținut.

Echipament necesar: discuri cu mânere sau bidoane cu apă.

HIIT (High Intensity Interval Training)

De antrenamentul HIIT (High Intensity Interval Training) se ocupă Ilie Marin. Este sportiv de 15 ani, iar de 7 ani este instructor. Este specializat pe: HIIT, ABT, Step Aerobic, Balls Gym, TaeBo și Basic Gym.

Beneficii antremanet HIIT (High Intensity Interval Training): arzi între 400 – 600 kcal fără să pierzi masa musculară, crește rezistența organismului, îmbunătăţeşte metabolismul, contribuie la menținerea sănătății inimii, îmbunătățește consumul de oxigen, reduce tensiunea arterială și nivelul de zahăr din sânge.

Echipament necesar: discuri cu mânere sau bidoane cu apă.

Pentru a slăbi, a combate stresul și a tonifia musculatura mai poți face antrenamentele Aerobic Time & Abs sau Kick- Punch- Cardio.

Ai răbdare cu corpul tău! Este posibil ca unii bărbați să își crească mai rapid masa musculară, acest lucru se datorează faptului că fiecare organism este diferit. Dar, unu lucru este cert, nu poți să-ți dezvolți masa musculară peste noapte, este nevoie de multă ambiție, răbdare și antrenament.

Antrenamente live pentru întreaga familie

 

Antrenamente Fitness Online

Soția, mama sau prietena ta pot participa la antrenamentele de kinetoterapie și recuperare medicală, Butt-Legs & Fitness Cardio, Fitness for Mothers – „SEXY MUM” sau Hatha Yoga.

Antrenamentele live au loc zilnic și durează 50 de minute. Ai grijă ca în timpul antrenamentului să ai lângă tine echipamentul necesar și un bidon cu apă pentru a te hidrata. Îmbracă-te în cele mai comode haine pentru a executa corect exercițiile.

Primele 5 zile de antrenament live sunt gratuite! Pentru a te înscrie in platforma, accesează 👉www.magneticfit.ro 👉 Nou! antrenamente Live și alege antrenamentul potrivit pentru tine și familia ta!

Din aceiași categorie

Close
Close