Cele mai bune cosmetice pentru bărbați

Cosmetice pentru bărbați

Rutina de îngrijire personală este la fel de importantă ca și în cazul femeilor. Este adevărat că unii bărbați nu acordă o atenție deosebită îngrijirii pielii și rareori aplică o cremă hidratantă pe ten.

Cu toate acestea, există și bărbați care acordă o atenție deosebită când vine vorba despre cumpărarea și folosirea anumitor produse cosmetice.

Din lipsă de timp sau interes, uităm adesea să citim lista ingrediente de pe eticheta produselor cosmetice pe care intenționăm să le cumpărăm, scăpând astfel din vedere o serie de informații importante.

Obişnuindu-ne să citim eticheta produsului cosmetic înaine de a-l cumpăra ne asigurăm că folosim alternative naturale la produsele cosmetice nocive.

Un produs cosmetic scump nu este neapărat și un produs bun! Există produse cosmetice ieftine și bune, trebuie doar să le găsim pe cele potrivite nevoilor noastre.

Accesând link-ul https://www.eherbal.ro/cosmetice-bio-naturale/cosmetice-pentru-barbati.html poți descoperi o gamă variată de cosmetice pentru bărbați, naturale sau bio, cu ingrediente non-toxice, vegane și testate dermatologic.

Nu sunt necesare ore întregi în fața oglinzii pentru a arăta bine. În continuare îți prezint 5 cosmetice esențiale pentru bărbați.

Cosmetice esențiale pentru bărbați

• gel de duș

Gelul de duș este unul dintre cele mai utilizate produse cosmetice de către bărbați. Este important ca acesta să nu conțină ingrediente dăunătoare pielii. Pe site-ul eherbal.ro este afișată lista de ingrediente astfel încât tu să cumperi cele mai bune produse cosmetice pentru tine.

Gelul de duș trebuie să fie blând cu pielea, să curețe bine și să o parfumeze discret. Înclin să cred că gelul de duș este cel mai cumpărat produs deoarece este folosit în fiecare zi și se consumă destul de repede.

• șampon de păr

Șamponul 2in1 este esențial în păstrarea sănătății părului tău. La prima vedere pare fi o soluție avantajoasă. De ce să cumperi șampon și balsam separat, când poți folosi un singur produs?

Ca și în cazul femeilor, șamponul trebuie ales în funcție de tipul de păr.

• deodorant

Deodorantul cu ingrediente naturale reduce transpirația și împiedică apariția mirosului neplăcut. Pentru a obține rezultate eficiente, deodorantul se aplică doar pe pielea curată și uscată. Indicat ar fi să fie aplicat la subraț la interval de câteva ore după epilare.

Pentru a nu provoca iritații pielii alege un deodorant care nu conține săruri de aluminiu, parabeni sau alți conservanti: alcool etilic și coloranți.

Folosesc de foarte mult timp deodorantul cu salvie Homme Dynamique. Nu costă mult, conține ingrediente naturale și miroase bine. deodorant ingrediente naturale• spumă de ras și loțiune după ras

Senzație de disconfort, piele uscată care strânge și iritații sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă bărbații care nu folosesc spumă de ras și aparatul de bărbierit potrivit.

Spuma de ras Lavera este una dintre preferatele mele deoarece conține ingrediente active naturale organice, precum extras de bambus, sucul de aloe vera și ulei hrănitor de jojoba. Spuma are rol de a calma și îngriji pielea în timpul bărbieritului, prevenind roșeața și iritarea.spuma de ras cu ingredintente active naturale organiceNu uita de loțiunea după ras. Alege o loțiune cu ingrediente naturale care oferă hidratarea și hrănirea necesară pielii tale.

Cu produsele potrivite vei constata că e o adevărată plăcere să te bărbierești.

• Cremă hidratantă și antirid

Chiar dacă ești tânăr și nu ai riduri, tot ai nevoie să folosești o cremă hidratantă. Și bărbații se confruntă cu probleme ale tenului, nu doar femeile.

Gelul facial și crema hidrantantă nu ar trebui să lipsească din rutina zilnică de îngrijire. Este o variantă să folosești aceleași produse pe care le folosește și soția ta, dar sfatul meu este să cumperi produse adaptate nevoilor tale. Poate soția ta are tenul uscat iar tu ai tenul gras.Cosmetice pentru bărbațiO cremă de față nu costă mult și te ține câteva luni bune, chiar dacă o folosești zilnic. Este nevoie de o cantitate mică de produs pentru a hidrata tenul. Alege să folosești o cremă de față cu o textură confortabilă, non-grasă și non-lipicioasă.

Din punctul meu de vedere cosmeticele naturale sunt o alternativă mai bună. Eu le cumpăr online deoarece aici găsesc cel mai mic preț.

Dacă nu ai încercat până acum cosmetice naturale eu zic că este momentul să o faci. Descoperă singur beneficiile acestora și bucură-te de o piele curată, frumoasă și sănătoasă.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close