Cum se poate juca Blackjack

Jocul de Blackjack este mai vechi decât vă imaginați. Se pare că acest joc are 500 de ani de existență, deși în secolul al XVI-lea era cunoscut ca „Douăzeci și unu” în Spania și Franța. În prezent, se poate juca într-unul dintre cazinourile online din topul pus la dispoziție pe top-cazino.ro.

Deși în fiecare țară Blackjack poartă de obicei un nume diferit, toți ce pasionați de jocuri de noroc, l-au jucat la un moment. Este un joc simplu și distractiv, care necesită minim doi oameni pentru a putea fi jucat.

Obiectivul jocului de blackjack

Blackjack are un obiectiv simplu, trebuie să adunați cărțile și să însumeze 21 de puncte sau aproape de acest număr. Amintiți-vă să nu depășiți acest număr, fiindcă în acest caz pierdeți. Un alt aspect esențial este că în cazinouri obiectivul este de a învinge o altă persoană, care este responsabilă pentru distribuirea cărților, în Blackjack este numit „Crupier„.

De exemplu, în cazul în care dealerul (crupierul) obține un număr de 16 puncte ( suma cărților), trebuie să câștigați 17 puncte, cu doar două cărți care să vă dea acest rezultat. Dar dacă în cazul altui jucător suma cărților crupierului este de 21 de puncte automat acesta câștigă, chiar dacă aveți posibilitatea să alegeți încă o carte.

În orice cazinou, fie online sau fizic, blackjack se joacă cu un pachet de 52 de cărți, care se schimbă în funcție de cazinou, iar versiunea o reprezintă cățile disponibile pentru crupierul care are 8 pachete într-o cutie. Pachetele și cărțile lor sunt amestecate între ele, pentru a le echilibra și a controla șansele de câștig sau de pierdere.

17 sfaturi despre cum puteți juca Blackjack

Da, acel număr magic care vă face să câștigați o mulțime de bani, poate fi mai ușor de obținut dacă vi se pun la dispoziție o serie de sfaturi utile. Dacă le veți urma, aveți șanse să vă surâdă norocul.

Diferența dintre blackjack și alte jocuri este că aici mare parte din norocul vostru are de-a face cu abilitățile pe care trebuie să vi le perfecționați, ca și cum ați juca poker.

Învățarea regulilor este vitală pentru a putea câștiga.

Începeți să jucați nu cu o sumă foarte mare de bani. Stabiliți-vă o sumă rezonabilă înainte de a înceăe jocul.

Retrageți-vă la timp, dacă sunteți la început și vă aflați într-o perioadă bună, probabil este vorba  doar de noroc. Încetați să jucați sau în cele din urmă veți pierde tot bugetul.

Urmăriți derularea jocului, trebuie să învățați, dar să fiți și prudenți.

Dacă nu sunteți siguri, alegeți să vă retrageți, este cea mai bună idee și vă va permite să vă păstrați banii.

Dacă jucați online numerele vor fi aleatorii, deci nici măcar să nu vă gândiți să numărați.

Dacă preferați modul tradițional, dar nu doriți să mergeți la cazino, luați în considerare un cazinou online, dar cu un dealer live.

Nu veți obține nimic dacă jucați la cacealma, indiferent de cine vă privește, așa că fiți onești și încetați să mai jucați dacă credeți că așa este corect, deși mulți cred că este o prostie.

Dacă nu doriți să riscați, începeți să exersați pe un  site online gratuit, fără să pariați bani reali.

Există mai mulți jucători în jur, nu uitați niciodată asta, deoarece ar trebui să luați asta în considerare atunci când vă gândiți la șansele de a apărea „acea carte” pe care v-o doriți atât de mult.

Dacă cartea voastră este mai mare de 16, poate că este mai bine să arătați cărțile.

În mod normal, pariurile sunt 1: 1, ceea ce înseamnă că dacă pariați 200 euro, veți primi încă 200  euro dacă veți învinge dealerul.

Dacă aveți Blackjack în primele două cărți, cele mai multe cazinouri plătesc 3: 2, ceea ce nu este o cifră nesemnificativă, dar asta nu înseamnă că dacă pariați 10.000 euro, veți câștiga 10 milioane.

Niciodată nu uitați că Asul are două valori și că puteți cere să fie 1.

Exersați cât mai mult pentru a ajunge la siguranța pe care o considerați suficientă și numai atunci începeți să jucați pentru bani sau cu sume mai mari.

Blackjack este un joc foarte popular care vă poate ajuta să câștigați bani, dar cel mai important este să vă distrați. Nu uitați, este doar un joc. Succes!

Din aceiași categorie

Close
Close