Cum alegi cea mai bună mobilă de bucătărie?

Bucătăria este una dintre cele mai folosite încăperi din casa ta. Este foarte important să-ți amenajezi bucătăria după bunul gust deoarece vei petrece zilnic timp în ea pentru a găti, și de ce nu, a petrece timp cu familia.

Pentru că mobila nu o schimbi o dată pe an este foarte important să îți cumperi una care să îți placă și peste ceva timp. Renovarea și amenajarea bucătăriei implică foarte multă muncă, mai ales dacă suntem pretențioși și acordăm o atenție sporită la cel mai mic detaliu. Până la urmă este vorba de locul unde îți vei petrece timpul.

Cina alături de cei dragi sau prânzurile în zilele de weekend sunt momente importante de care copii își vor aduce aminte cu drag când vor fi la casa lor.

În continuare am să vă prezint 5 sfaturi esențiale de care orice persoană ar trebui să țină cont în momentul când își amenajează bucătăria.

   1. Bugetul

În primul rând contează foarte mult cât ești dispus să investești în mobila de bucătărie. Este adevărat, există pe piața din România o gamă variată de modele de bucătărie la prețuri destul de mici, dar și calitatea lor este la fel de mică.

Cu o vechie de peste 8 ani, Arta Mobilei București a reușit să-și câștige respectul clienților datorită serviciilor pe care le oferă. Majoritatea clienților care au comandat de la ei s-au declarat super mulțumiți de calitatea serviciilor oferite.

Pentru a prelungi durata de viață a mobilei, materialele folosite sunt de cea mai bună calitate.

2.  Măsurarea exactă a spațiului

Înainte de a decide ce model de mobilă vrei, trebuie să știi exact ce dimensiuni are bucătăria ta. Degeaba vrei tu o mobilă formată din 5 piese dacă tu nu dispui de o bucătărie spațioasă.

Și încăperile mici pot fi amenajate cu bun gust doar că trebuie exploatat și valorificat și cel mai mic spațiu rămas liber. Mobila la comandă este ideală pentru orice locuință, ea este realizată exact după cerințele clientului.

Înainte de a se realiza mobila, un om de specialitate va veni la tine acasă pentru a lua exact măsurile. Nu îți face griji deoarece nu vei fi nevoit să plătești pentru astfel de servicii în plus. Arta Mobilei asigură măsurarea, montarea și transportul mobilei gratuit persoanelor ce locuiesc în București sau în apropiere.

3. Alege culoarea potrivită de mobilier

Nu luă decizii pripite, consultate înainte cu partenerul de viață asupra culorii pe care vrei să o aibă mobila ta.

   4. Calitatea înainte de toate

Un aspect foarte important la alegerea mobilei îl reprezintă materialul din care este realizată. După cum am menționat mai sus, mobila de bucătărie nu o schimbi o dată pe an. Materialele de înaltă calitate asigură o perioadă lungă de utilizare, dacă este îngrijită corespunzător.

   5. Optează pentru electrocasnice incorporabile

Din fericire pentru noi, acum avem posibilitatea de a incorpora electrocasnicele în mobilă. Dacă în trecut nu aveam cum să incorporam aragazul sau frigiderul în mobilă, în ziua de astăzi totul este posibil. Întreg designul bucătăriei va fi unul elegant și rafinat.

Utilizează inteligent spațiul și creează un ambient plăcut și relaxant în bucătăria ta.

Te afli la doar un click distanță de a descoperi mobila ideală pentru casa ta. Accesează site-ul arta-mobilei.ro pentru a descoperi întreaga gamă de mobiliere de bucătărie, la prețuri super avantajoase.

Dacă nu știi ce să alegi sună la numerele de telefon 0769.297.786 sau 0725.473.105 pentru a cere consultanță și sfaturi în realizarea proiectului.

 

 

 

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close