Cu certificare ISO banii curg catre tine

Pozitia fata de bani trebuie sa fie echilibrata. Nu este de dorit sa ajungi sclavul lor si sa sacrifici tot ce ai de pret ca sa-i detii. Este de necontestat ca ei sunt un simbol al puterii, dar cand iti ruineaza sanatatea, este deja prea mult. Stiu barbati care lucreaza de 10 ani printre straini si nu si-au vazut copiii de 10 ori in toti acesti ani.

Se multumesc sa trimita familiei bani si cadouri, iar ei au acceptat conditia de instrainat. Au fost cazuri si la noi in tara, cand oameni tineri au murit de epuizare, fiindca munceau neintrerupt pentru bani.

E absurd sa ai bani, dar sa nu iti faci timp sa ii cheltuiesti si sa te bucuri de ei.

Altii spun ca banii sunt doar niste hartii colorate, dar sa nu uitam ca tot confortul nostru depinde de ei. Accesul la cultura, la arta, la calitatea produselor si serviciilor pe care le comandam depinde de buzunar.

Tocmai de aceea oamenii se reinventeaza, isi deschid propriile lor afaceri, invata lucruri si meserii noi, sa atraga facil, dar cinstit banii la ei si sa isi asigure o viata mai buna prin intermediul lor. In cazul in care iti doresti ca banii sa curga neintrerupt catre tine, inscrie-te in cursa pentru cele mai cunoscute certificate iso, pe care pana pe 14 iunie 2019 le poti avea la jumatate de pret.

Spuneam ca banii iti asigura confortul si chiar securitatea in orice imprejurare. Tocmai m-am intors dintr-un circuit din Turcia si mi-am dat seama cat de rau este, sa nu ai bani la tine sau posibilitatea sa ii scoti, cand ai nevoie de ei. In banii dati la agentia din Romania intrau:
-biletul de avion dus-intors, plus taxele de aeroport, pretul bagajelor de cala
-cazarea cu micul dejun si cina incluse
-intrari la anumite obiective.

Cine s-a gandit ca nu cheltuieste mai mult de 300-400 de euro a gresit amarnic, fiindca ghidul ne-a prezentat optionalele tentante pe care daca nu le cumparai, iti venea sa plangi de necaz. Imaginati-va ca nu puteam vizita orasul subteran de la Cappadocchia si nu puteam zbura cu balonul! Vizita la tesatoria manuala si la tabacarie ne-a demonstrat din nou cat de fericit este cel care are suficienti bani sa isi poata cumpara ce ii place. Gecile de piele de cea mai buna calitate, in culori originale, cu doua fete au facut senzatie printre noi, mai ales ca ne-au fost prezentate de fete frumoase si de baieti aratosi.

Covoarele din matase isi schimbau culorile in functie de felul in care cadea lumina pe ele. A venit randul bijuteriilor realizate manual la fel de ispititoare, noroc ca nu ma dau in vant dupa ele si prefer o haina buna si scumpa unei bratari, inel sau lantisor.

Despre vizitele la bazaruri cu tricouri de firme la preturi convenabile, cu vestitul rahat turcesc, condimente si cafea ce sa mai zic! Banii sunt facuti sa circule si sa iti aduca bucurie tie si celor dragi, de aceea nu este deloc gresit sa iti doresti sa curga catre tine. In cazul in care ai o afacere, acest lucru este posibil dupa obtinerea certificarilor ISO care iti aduc beneficii interioare si exterioare, cum ar fi:

-eliminarea risipei. Esti condus pas cu pas sa nu mai consumi atat de multe resurse, sa faci gestul acela

elementar de a stinge lumina dupa tine sau de a nu lasa picaturile de apa sa curga dupa ce te speli pe maini, iar toate acestae inseamna bani.

-eficientizarea productivitatii. Cu cat produsele sunt mai bune, cu atat vor fi mai cumparate si banii vor veni catre tine.

-protectia datelor. Atat datele salariatilor, colaboratorilor sunt protejate, cat si cele referitoare la viitoarele tale proiecte despre care concurenta nu doresti sa afle.

-obtinerea prin licitatii publice a unor lucrari de anvergura care iti aduc profituri considerabile.
-multe parteneriate interne si internationale.

Uneori trebuie sa investim, sa atragem banii catre noi. Fara certificate ISO nu putem emite pretentii la extinderea activitatii si la dublarea sau chiar triplarea cifrei de afaceri. Aceste documente valoroase se obtin fara eforturi considerabila sau pierdere de timp si este posibil sa devina obligatorii in cel mai scurt timp. Grabeste-te sa nu pierzi un pret atat de bun pentru niste dovezi asa de importante!

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close