De ce să apelăm la serviciile oferite de compania de consultanță SmartFox?

Siguranță în muncă

Ai o afacere și vrei să oferi cele mai sigure condiții de lucru pentru muncitori tăi, dar nu știi de unde să începi? Compania de consultanță SmartFox vine în ajutorul tău și îți oferă cele mai bune soluții pentru securitatea muncii.

Cu toții ne dorim să știm că suntem în siguranță la locul de muncă, mai ales că o mare parte din timp ne-o petrecem la muncă. Un spațiu de lucru bine organizat și sigur va crește profitul afacerii.

Un muncitor mulțumit de condițiile oferite de angajat va da randament mult mai bine față de un muncitor nefericit din cauza condițiilor de lucru oferite de angajatorul.

Cine trebuie să apeleze la o companie de consultanță?

Răspunsul este oricine are o activitate și își dorește ca spațiul unde se desfășoară activitatea să fie sigură atât pentru el, dar și pentru muncitori săi.

Compania de consultanță va evalua care sunt riscurile meseriei practicate și ce măsuri trebuie luate pentru a evita posibilele accidentări.

În urma colaborării, tot mai mulți angajatori au decis să ofere echipament de protecție muncitorilor, lucru care nu poate decât să mă bucure. Majoritatea dintre noi vrem o țară ca afară, iar acest lucru se poate, schimbarea depinde de noi.

M-am bucurat nespus de mult când am văzut o echipă de muncitori care lucrau pe șantier aveau echipament de protecție. Mai există și oameni iresponsabili care nu țin cont de aceste aspecte importante și riscă să se accidenteze grav la locul de muncă.

Această greșeală majoră se datorează atât muncitorului care refuză să poarte echipament din cauza că îl incomodează, dar sunt și cazuri în care angajatorul nu oferă echipament.

companie de consultanță

Când trebuie să apelăm la o companie de consultanță?

Cât mai repede cu puțină.Indiferent dacă abia ți-ai deschizi o afacere sau afacerea ta are o vechime de câțiva ani, consultanții te pot ajuta să identifici riscurile de accidentare de care nu știai că există și să previi apariția acestora.

Datorită experienței vaste în domeniu, echipa de consultanți au identificat și evaluat riscurile de accidentare și îmbolnăvire profesională la peste 500 de locuri de muncă. Printre clienții lor se enumeră cei care activează în domeniul farmaceutic, turism, magazine, industrie hotelieră, cazinouri și fabrici.

Cât costă serviciile oferite de compania de consultanță?

La această întrebare nu sunt în măsură să răspund. Prețurile se stabilesc între angajator și companie, după o evaluare a activității. La o simplă vizită la sediul companiei se pot afla toate informațiile necesare, adresa este str. fabrica de chibrituri nr.13-15, bloc tronson C2, ap 4, sector 5 București.

Nu ai timp? Nu este nicio problemă deoarece SmartFox are din anul 2018 și site online. Aici găsești toate informațiile necesare, site-ul se numește Smartfox.ro.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close