5 motive pentru care merită să investești într-un aparat de călcat vertical cu abur

Călcatul hainelor este o activitate pe care o pot face și bărbați, nu doar femeile. Există momente când soția nu este acasă dar am mare nevoie ca haina mea să fie curată și călcată. Evident că nu pot aștepta până soția vine acasă, așadar a trebuit să mă descurc singur și am învățat să calc hainele cu ajutorul aparatului de călcat cu abur Tefal Access Steam DR8085E1.

În ultimii ani tehnologia a avansat foarte mult, cu ajutorul electrocasnicelor mici treburile casnice se pot face mult mai ușor și rapid. Dacă în trecut, femeile, pierdeau ore în șir făcând treburile casnice, în ziua de astăzi timpul de lucru s-a redus considerabil.

În continuare îți voi prezenta 5 motive pentru care consider eu că merită să investești într-un aparat de călcat cu abur Tefal.

   1. Nu ai nevoie de masă de călcat

Dacă nu dispui de prea mult spațiu liber în casă, cum o fac și eu, este foarte util acest aparat deoarece nu ai nevoie de masă de călcat. Tot ce trebuie să facem este să punem cămașa pe umeraș și să o agățăm de o suprafață plată, ușa de la dulap, sau de ce nu, de ușa de la intrare în cameră.

  2. Gata de utilizare în 45 de secunde

În 45 de secunde aparatul se încălzește și este gata de utilizare. Lucru care îmi place cel mai mult este că aparatul vine însoțit de două accesorii, una pentru țesături fine și alta pentru țesături groase. Cu ajutorul husei de protecție pentru țesături delicate îmi pot călca cămășile favorite fără să-mi fac griji că voi arde materialul.

  3. Elimina cutele, igienizează și împrospătează hainele

Cutele de pe haine sunt îndepărtate în cel mai ușor mod posibil. Cu ajutorul aburului puternic, haina este igienizată, dar totodată sunt îndepărtate și mirosurile neplăcute. Apa din rezervor îmi ajunge pentru a călca două haine.

   4. Ușor de folosit

Aparatul este foarte ușor de folosit, în mai puțin de 5 minute am călcat haina de care am nevoie. Nu vă speriați dacă haina se udă puțin în timpul procesului de călcare, aparatul stropește uneori câteva picături mici de apă, lucru asta l-am aflat de la soția mea. Inițial am crezut că nu am pus eu bine apa în rezervor și curge pe lângă, dar nu a fost așa.

Având dimensiuni reduse, este și foarte ușor de depozitat.

  5. Investiție pe termen lung

Din punctul meu de vedere, după ce am folosit noul aparat de călcat cu abur Tefal Access Steam DR8085E1 consider că merită fiecare bănuț. Este un aparat de călcat foarte util și practic, ușor de folosit și de curățat.

Tefal este unul dintre brandurile mele preferate, am folosit câteva produse de la ei și pot spune că sunt super calitative în comparație cu alte branduri. Prețurile sunt relativ accesibile, având în vedere că te folosești de produsul cumpărat o perioadă îndelungată de timp.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close