Ci.ro ofera cele mai bune solutii pentru transportul produselor

Pentru ca diferitele produse pe care le achizitionam zi de zi sa ajunga pe rafturile magazinelor este necesar un intreg proces tehnologic si de foarte multe oameni care sa lucreze in cadrul procesului tehnologic. Pentru ca munca tuturor celor care lucreaza in industrie sa fie mult simplificata este necesara utilizarea unor echipamente si dispozitive tehnice. Aceste piese pot fi achizitionate simplu, rapid si la cel mai bun raport pret/calitate prin intermediul magazinului online www.ci.ro. Acesta, comercializeaza prin intermediul link-ului https://www.ci.ro/role-transportoare/, urmatoarele tipuri de role transportoare:

 1. Role transportoare gravitationale. In functie de materialul din care acestea sunt confectionate pot fi achizitionate role transportoare din otel zincat sau role transportoare din PVC. In functie de metoda de prindere pe sasiul benzii transportoare pot fi achizitionate urmatoarele tipuri de role transportoare gravitationale:
 • Role transportoare gravitationale cu arc.
 • Role transportoare gravitationale cu filet interior.
 • Role transportoare gravitationale cu surub exterior.
 • Role transportoare gravitationale cu cap frezat.
 • Role transportoare gravitationale cu cap hexagonal.

Aceste tipuri de role transportoare pot fi utilizate atat pentru transportul unei incarcaturi cu o greutate mica cat si pentru transportul unei incarcaturi cu o greutate mare. In functie de nevoile clientului, aceste tipuri de role transportoare gravitationale pot fi furnizate la diferite lungimi sau diametre.

 • Role transportoare actionate. Acest tip de rola poate fi confectionat din inox, zinc sau plastic si poate fi prevazuta cu pinion la unul sau la ambele capete, cu canal pentru cureaua de transmisie rotunda sau cu pinion dublu.
 • Role transportoare conice. Acest tip de rola este utilizat la transportoarele curbe si poate transporta pana la 120 kg pe o rola. Rola transportoare conica poate fi libera, actionata cu lant gall sau prin intermediul unei curele de transmisie rotunda.
 • Role transportoare de ghidare. Acest model de rola este destinat pentru a fi montat pe marginea converiorului pentru a evita descentrarea benzii transportoare. Datorita acestui tip de rola este asigurata buna functionare a benzii transportoare.
 • Role pentru benzi transportoare. In functie de tipul de banda transportoare la care este utilizata rola transportoare, pot fi achizitionate urmatoarele tipuri de role pentru benzi transportoare:
 1. Rola banda transportoare de balastiera;
 2. Rola pentru banda transportoare pentru statii de sortare;
 3. Role pentru benzi transportoare pentru statii de betonare;
 4. Role pentru benzi transportoare pentru statii de asfalt;
 5. Role pentru benzi transportoare pentru concasoare;
 6. Role pentru benzi transportoare de cauciuc;
 7. Role transportoare tip ghirlanda;
 8. Role pentru benzi transportoare;
 9. Role transportoare pentru impact;
 • Sina cu role transportoare de ghidare, cu role pentru rafturi depozitare. Acest tip de role transportoare se utilizeaza in special in depozitele pentru marfuri pentru a facilita transferul si depozitarea marfurilor aflate in depozit.

Prin intermediul link-ului mentionat in randurile de mai sus poate fi achizitionat si sistem transportor cu role transportoare. Acesta poate fi configurat in functie de nevoile clientului astfel incat acesta sa poata realiza in cele mai bune conditii transportul materialelor sau materiilor prime utilizate in cadrul procesului tehnologic.

In concluzie, firma mechA tech srl, prin intermediul magazinului online www.ci.ro, ofera cele mai bune solutii tehnice pentru transferul materiilor prime, materialelor sau produselor finite din cadrul industriei, indiferent de tipul de activitate.

Din aceiași categorie

Back to top button