Cele mai vândute mașini second hand în 2018

Piaţa autoturismelor din România a înregistrat o creștere și în anul 2018, însemnând că tot mai multe mașini se află pe drumurile din ţara noastră. O importantă parte dintre mașinile vândute în România sunt mașini second hand, acest mașini fiind în continuare la mare căutare printre români.

Mașinile second hand produse în Germania rămân cel mai bine vândute. Acest lucru se poate datora și faptului că încă există ideea că mașinile germane sunt foarte fiabile și rezistente, chiar dacă sunt rulate ceva ani buni. De aceea, este foarte posibil ca piaţa românească de mașini second hand să prefere în continuare mașini de provenienţă germană. Mărci precum Ford, BMW, Volkswagen, Opel sau Audi se află printre cele mai căutate și vândute mașini la mâna a doua în primele 2 trimestre ale anului 2018. Alte mărci de mașini aflate în topul preferinţelor românilor se află Mazda, Mercedes, Fiat, Dacia și Skoda.

Dacă mergem și analizăm puţin mai detaliat preferinţele în materie de mașini second hand, trebuie spus că pentru Volkswagen cele mai vândute modele sunt Golf și Passat, iar pentru marca Opel cele mai mari vânzări au fost înregistrate de mărcile Corsa, Astra și Vectra. Marca Ford este printre cele mai vândute mașini rulate datorită modelelor Fiesta și Focus, iar BMW-ul se află printre fruntașe datorită modelelor BMW Seria 3 și BMW Seria 5, acestea fiind și cele mai accesibile ca preţ. Audi A4 și Audi A6 se plasează printre cele mai vândute mașini second hand pentru marca Audi.

Dacă și tu ești în căutarea unei mașini second hand, atunci trebuie să știi că toate mărcile și modelele menţionate mai sus se găsesc în oferta celor de la Auto Rulate București. Auto Rulate București este unul dintre cele mai importante nume de dealeri profesioniști de mașini second hand de pe piaţa românească. Acest dealer și-a construit un renume punând pe primul loc satisfacţia clienţilor săi, oferind spre vânzare autoturisme second hand la cele mai bune standarde și garanţii pentru autoturismele vândute. Mai mult decât atât, Auto Rulate București vine și cu diverse metode te plată, printre care și o idee absolut nouă pe piaţa autoturismelor second din ţara noastră, și anume plata mașinilor în rate fără dobândă. După cum se poate remarca, Auto Rulate București este o companie cu adevărat profesionistă, căutând mereu să îmbunătăţească serviciile oferite clienţilor.

Acum că ai aflat câteva lucruri despre ceea ce înseamnă dealer-ul de mașini second hand Auto Rulate București, poţi să treci la pasul următor și să cauţi autoturismul care te interesează. Accesează www.autorulatebucuresti.ro și vei observa acolo sistemul de căutare implementat pentru a reduce foarte mult timpul de căutare. Tot ce trebuie să faci este să cauţi după marca de care ești interesat și modelele aferente mărcii, iar apoi să introduci bugetul în care trebuie să se încadreze preţul mașinii. Mai mult decât atât, poţi opta pentru a face căutare și după tipul de carburant, asta în cazul în care ai vreo preferinţă. Încă de la o primă privire asupra listei de mărci și modele de autoturisme disponibile la Auto Rulate București vei realiza faptul că mărcile și modelele aflate printre cele mai vândute mașini second hand în anul 2018 se află pe listă. Chiar și dacă îţi dorești alte modele de mașină, poate una mai luxoasă sau o mașină sport, vei remarca faptul că la Auto Rulate București ai oportunitatea de a găsi astfel de mașini.

Anul 2019 este doar la câteva săptămâni distanţă și suntem curioși cum va arăta piaţa autoturismelor second hand în România și în anul ce va urma. Piaţa de mașini second hand este foarte schimbătoare, aceasta fiind influenţată de o serie de factori, de la cei economici, la factori sociali sau chiar politici, prin diversele modificări de legi ce pot influenţa într-un mod pozitiv sau negativ vânzările de autoturisme deja rulate. Dar chiar și așa, pe această piaţă a mașinilor second hand în permanentă schimbare, ceea ce rămâne profesionist și gata să ofere mereu servicii la cele mai înalte standarde de calitate este Auto Rulate București. Dacă încă nu ai găsit mașina care te-ar interesa, ia legătura cu specialiștii de la Auto Rulate București și aceștia vor găsi cea mai bună soluţie pentru tine.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close