Ce caracteristici confera unui flipchart o durata de viata de 10 ani?

Un flipchart este un instrument eficient pentru prezentarea diferitelor idei, scheme sau formule unui grup de persoane. Acesta este utilizat de un numar mare de antreprenori atat in timpul conferintelor, cat si in ateliere sau la cursuri.

Sistemele de comunicare de acelasi tip sunt nelipsite din birourile personale, fiind apreciate pentru rezultatele dovedite de-a lungul timpului in grupuri restranse. Iata ce trebuie sa stii inainte de a achizitiona un model cu durata de viata de 10 ani din magazinul online Office Class!

Ce caracteristici prezinta produsul?

Acest flipchart a fost fabricat in Germania si are dimensiunile de 70×100 cm. Suprafata sa metalica lacuita este acoperita cu o pelicula, care ofera protectie. Exista inca 2 brate, care se pot extinde pentru afisarea informatiilor suplimentare. Aceste zone ofera posibilitatea de ajustare a inaltimii de la 1.75 la 2 metri si sunt utile pentru momentele in care iti doresti sa explici anumite concepte detaliat.

Spre exemplu, poti atasa imagini sau grafice care sa sustina ideile din mijloc. Suprafata magnetica este tratata special impotriva actiunilor acizilor si te ajuta sa previi daunele cauzate de accidente cu acelasi solutii. De asemenea, produsul a fost certificat conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditat de organismele internationale. Prin urmare, iti este garantat faptul ca acesta rezista la zgarieturi si se poarta corespunzator in conditii dificile.

Cum se realizeaza scrierea?

Hartia de flipchart cuprinde mai multe coli, care sunt prinse intr-un top. Acestea pot fi rasfoite peste suprafata superioara si se pot intoarce in orice moment. Asadar, ai posibilitatea de a economisi mult timp in momentul in care faci descrierea. Pregateste informatiile in avans si foloseste diagrame sau pastreaza foi libere pentru explicatii suplimentare.

Alege markere colorate, deoarece acestea creeaza o experienta mai placuta vizual decat cele negre. Curatarea trebuie realizata doar cu ajutorul buretelui din pachet si a solutiilor recomandate. Ocupa-te de acest proces cat mai frecvent, fiindca asa vei reusi sa pastrezi materialul in stare intacta.

Cat de usor se transporta produsul?

Majoritatea tablelor magnetice se fixeaza direct pe perete, fiind necesar un spatiu liber pentru montaj. Totusi, flipcharturile cu durata de viata de 10 ani au un design de tip sevalet si sunt usor de depozitat. Modelele de la MagnetoPlan contin 5 roti, din care 3 cuprind un sistem de blocare.

Drept urmare, aceasta este o solutie ideala pentru cei care se ocupa des cu sedinte sau au intalniri de afaceri si cauta sa se expuna in medii diferite. Acelasi produs mai poate juca un rol important in succesul orelor de training sau a celor de clasa. In oricare dintre aceste situatii, discursul este sustinut de elemente vizuale si devine mai simplu de memorat.

Cat costa acest model?

Un flipchart de la Magnetoplan costa 1305,72 lei cu TVA inclus. Durata sa medie de viata este de 10 ani, iar in pachet dispui de o garantie valabila in primii 5 ani din momentul achizitiei. In acest mod, poti trece mai usor peste evenimentele neprevazute si vei putea inlocui produsul. Tine cont insa de termenii si conditiile producatorului, pentru a te asigura ca acestea sunt intotdeauna respectate. La un magazin online ca Office Class poti gasi o gama variata de modele de flipchart disponibile in diverse forme si dimensiuni!

Articol realizat de www.iagency.ro

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close