Care sunt cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii tale?

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru și sănătatea acesteia ne arată de fapt care este sănătatea corpului nostru. Orice problemă medicală ai avea, ai observa la nivelul pielii anumite modificări. Dar și reciproca este valabilă, daca pielea noastră nu este sănătoasă putem întâmpina și alte probleme de sănătate. În afară de asta, aspectul nostru fizic este deteriorat, ceea ce poate duce la probleme de interacțiune socială sau anxietate.

Care sunt cele mai potrivite creme reparatoare?

Desigur că este de preferat să previi decât să tratezi, însă sunt anumite situații în care ai nevoie de anumite produse care să îți repare pielea afectată de trecerea timpului sau de factorii externi. Poți să încerci un gel cu extract de melc, care este special conceput pentru regenerarea și menținerea elasticității pielii tale. Extractul de melc este considerat a fi foarte eficient în recuperarea pielii iritate de arsuri solare sau acnee, cicatrici și chiar riduri și pete pigmentare.

O altă problemă a corpului nostru care se vede la nivelul pielii, deși afectează țesuturile chiar și sub piele, este celulita. Aceasta poate fii remediată prin diferite tehnici de masaj sau folosirea de gel anticelulitic. Vergeturile sunt alte afecțiuni care pot apărea la nivelul pielii, datorate în mare parte lipsei elasticității pielii și apar atunci când există schimbări bruște de greutate.

Creme cu efect terapeutic

Pentru că pe lângă frumusețe vrem să avem și sănătate, trebuie să acordăm atenție și problemelor care apar și ne aduc durere sau disconfort. Astfel că au fost create și creme sau unguente cu efect terapeutic, și anume creme antiinflamatoare, care au ca și scop calmare durerilor și reducerea inflamațiilor, atât la nivelul pielii cât și la nivelul straturilor inferioare ale pielii și la nivelul mușchilor. De asemenea, poți găsi diferite creme pentru calmarea pielii, atât geluri care sunt benefice pentru pielea arsă de soare, sau creme care calmează arsuri, răni, cicatrici.

Aceste creme înlocuiesc cu succes diferite medicamente care sunt destinate calmării durerilor sau reducerii inflamațiilor, ceea ce este benefic pentru că aceste medicamente ingerate ajung și la alte organe, în schimb cremele acționează local. Alege creme care conțin ingrediente naturale, mai ales în situația în care le folosești pentru scopuri terapeutice, pentru a fi sigur că nu ai efecte adverse, că acționează prietenos cu pielea ta și că sunt eficiente pentru a trata afecțiunile pentru care le folosești.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close