5 motive pentru care merită să apelezi la specialiștii Kessel

Protejarea mediului înconjurător

Pentru că protecția mediului ne privește pe fiecare dintre noi este foarte important să cumpărăm produse de calitate, destinate evacuării apei uzate într-un mod benefic pentru planetă.

Știai că ori de câte ori utilizăm lichide ușoare cum ar fi uleiul sau combustibilul din stațiile de alimentare, contribuim la poluarea mediului înconjurător?

Specialiștii KESSEL oferă soluții de reducere a poluării, atât pentru companiile mici, cât și pentru uz privat. Din acest motiv, ne pun la dispoziție separatoare pentru lichide ușoare.

Separatoarele de ulei și combustibil au fost concepute cu scopul de a reține apa uzată înainte de a ajunge în rețeaua publică de canalizare.

Dacă nu te-am convins încă de ce ar trebui să cumperi și tu produse de calitate de la compania KESSEL, în continuare îți voi mai prezenta câteva motive esențiale.

   1. Lider în instalații de scurgere

Compania KESSEL, numărul 1 în protecția împotriva refulării oferă o gamă completă de produse, menite să ne facă viață mai ușoară, dar în același timp contribuind și la protejarea mediului înconjurător.

clapeta antirefulara pentru canalizare

   2. Asistență tehnică de specialitate

Kessel România pune mare preț pe serviciile și produsele oferite, motiv pentru care fiecare client beneficiază de asistență tehnică în instalarea și întreținerea corectă a produselor Kessel. Lucrurile merg mult mai bine, dacă te afli sub îndrumarea unui specialist.

 Biblioteca CAD KESSEL ajută clienții în activitățile lor zilnice de proiectare a instalațiilor de scurgere utilizând desenele CAD.

   3. Oferă soluții de scurgere personalizate

Dacă produsele standard care se regăsesc la ora actuală în catalog nu corespund cerințelor și nevoilor tale, nu este niciun fel de problemă, deoarece Kessel te ajută să planifici, configurezi, calculezi și integrezi produsele, respectând în tocmai specificațiile tehnice, în funcție de proiectul de care ai nevoie.

   4. Costurile variază

Costurile pentru un proiect individual pentru instalațiile de scurgere, variază de la client la client. Așadar, fiecare ofertă primită este adaptată conform nevoilor și cerințelor clienților.

   5. Site online

Datorită succesului avut în mediul offline, Kessel a dorit să-și extindă afacerea și în mediul online. Pe site-ul Kessel.ro găsești toate informațiile necesare.

De asemenea, aici vei găsi și video-uri informative despre cum ar trebui montate și întreținute produsele.

Un pericol potențial pentru locuințele private, spațiile comerciale, restaurante și hoteluri este refularea canalizării. Nu mai aștepta și cumpără și tu produse realizate din materiale de ultimă generație.

Optimizare SEO pentru site-ul Kessel.ro asigurată de Outcave solutions.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close