Camere ip pentru farmacia mea

Daca nu este obligatoriu sa fii medic, sa conduci un spital, atunci pot foarte bine sa am farmacia mea, cu toate ca nu am absolvit Facultatea de Farmacie.

Dupa acest principiu m-am ghidat, cand am pregatit imobilul pe care il detineam si care statea gol in centrul orasului sa devina farmcie. De ce am ales farmacie si nu altceva?

  1. Sa ajut oamenii. Mi-am propus ca de la mine sa isi poata cumpara toti oamenii tratament. Trebuie sa va spun ca sunt cateva farmacii din oras care vand la pret dublu sau triplu aceleasi medicamente pe care le-ar putea lua foarte bine clientii si de la mine, mult mai ieftin.

Ca sa ii ajut am decis ca farmacia mea sa aiba program non-stop, fiindca este cumplit sa constati ca ai terminat tratamentul copilului la ora 23 si nu ai de unde sa-i cumperi, ca ca nu intrerupi tratamentul.

  1. Este o afacere cinstita, daca salariatii si proprietarul nu comit ilegalitati. Tentatia este oricum mult prea mica, daca stam sa comparam domeniile intre ele. Doresc sa raman un antreprenor cinstit.
  2. O farmacie nu necesita eforturi mari de intretinere sau de aprovizionare, fiindca mai nou, vin reprezentantii fabricilor de medicamente sau ai depozitelor la tine si totul decurge mult mai usor.
  3. O farmacie condusa cu mana ferma nu poate da faliment, fiindca mereu va fi nevoie de medicamente si consumabile utilizate in sanatate.

Mi-am dorit ca personalul care lucreaza pentru mine sa fie bine pregatit, cinstit si amabil cu lumea, fiindca nu vine omul de gras la farmacie.

Am avut succes din prima luna de functionare, dar ascultand clientii incognito am aflat ca li se vorbeste urat de catre una dintre fete, care niciodata nu are rabdare sa scrie pe cutii modul de administrare. Este litera de lege ca farmacistul sa scrie: 1-2comprimate/ zi, dupa masa…

Sunt batrani care uita si incurca pastilele intre ele, chiar si oamenii tineri devin ingrijorati cand sunt bolnavi sau cand au pe cineva bolnav.

Acest aspect trebuia sa inceteze in farmacia mea. Un altul? Dispareau din casa sume mici de bani, dar dispareau si imi era jena sa fac anchete si sa las banuiala sa planeze asupra tuturor, fiindca acest lucru mi se pare detestabil.

Din aceste motive am ales sistemul de supraveghere cu camere ip https://www.shoprunner.ro/camere-ip de pe site-ul Shoprunner.ro.

Mai intai a trebuit sa stau de vorba cu operatorul de vanzari, care a fost amabil si mi-a prezentat avantajele acestui tip de camera. Iata lista acestora:

-nu necesita alte dispozitive suplimentare si costuri suplimentare, ci functioneaza pe retea si trimite imagini la distanta.

-pot vizualiza de acasa ce se intampla cu farmacia mea, cum vorbesc fetele cu clientii si care baga mana in casa de marcat sau care nu pune toti banii acolo, ci mai opreste ceva si pentru ea.

-scap de numarul mare de cabluri, intinse inestetic peste tot.

Experienta mea cu acest distribuitor de sisteme de supraveghere a fost una dintre cele mai bune. In primul rand, m-au ajutat sa aleg si mi-au tradus particularitatile si datele tehnice ale sistemului pe inteles.

Oamenii au nevoie sa stie prin ce se deosebeste o camera de alta, sistemul de supraveghere interior de cel exterior, avantajele si dezavantajele montarii acestor paznici siguri ai casei sau ai afacerii lor.

In al doilea rand, au acceptat plata in rate egale si fara dobanda, mai ales ca am decis sa imi asigur si casa, daca tot am plasat comanda pentru farmacie. Evident ca mi s-a permis sa deschid  si sa verific coletele la primire.

Colaborarea noastra nu s-a oprit aici, fiindca tot ei s-au ocupat de montare. Am stiut de la inceput ca sunt pregatiti sa vina si la capatul lumii, sa ajute cumparatorii cu montajul.

In prezent, in farmacia mea toate lucrurile decurg bine, iar clientii sunt extrem de multumiti. I-am dat a doua sansa fetei nervoase si grabite, care nu se obosea sa isi lamureasca clientii, dar si celei care isi baga in buzunare o parte din bani.

Le-am chemat pe rand si dicret la mine in birou, am baut o cafea impreuna, apoi le-am aratat imaginile, fara vreun repros. Au rosit, au lasat privirea in jos si au cerut scuze.

La cateva luni de la incident, ele sunt cele mai loiale salariate.

In prezent, toata lumea stie ca am camere care imi permit sa stiu ce se petrece in farmacia mea si daca sunt la mare sau peste hotare.

Sper ca ati notat denumirea magazinului care are grija de securitatea familiei, a casei si a afacerii voastre. Este pacat sa mai permiteti derapajele comportamentale ale salariatilor fata de clienti sau fata de afacerea voastra, cand exista sisteme performante de supraveghere si puteti afla tot ce se intampla si daca va aflati la mare distanta de locul respectiv!

Oricat de mult ar costa aceste sisteme, prezenta lor asigura un comportament moral la firma ta si o locuinta complet securizata. Investitia asigura linistea si multumirea deplina si merita sa fie facuta!

Din aceiași categorie

Close
Close