Ce sunt steroizii anabolizanți și cât costă?

Creșterea masei musculare

Activitatea fizică are numeroase beneficii asupra sănătății dar și a stării de spirit. Este dovedit faptul că persoanele care fac sport în mod constant sunt mult mai fericite.

Sunt oameni care merg la sală în fiecare zi, pe când alții abia își găsesc motivația să meargă măcar o dată pe lună. Să faci sport nu este un trend, ci o necesitate.

O problemă comună, des întâlnită în rândul bărbaților, este despre cum pot să își crească mai repede masa musculară. Prin multă muncă la sală, o alimentație echilibrată și aportul necesar de lichide se poate crește masa musculară.

Există și suplimente care pot stimula creșterea masei musculare. Contrar aștepărilor, steroizi anabolizanți funcționează doar alături de sport intens, în caz contrar sunt luați degeaba.

Ce sunt steroizii anabolizanți?

Steroizi anabolizanți sunt hormoni sintetici care sporesc capacitatea organismului de a produce țesut muscular. Acești steroizi copiază foarte bine efectele hormonului masculin, și anume testosteronul.

Steroizii anabolizanți sunt de două feluri: orali și injectabili.

Vreau să iau steroizi, ce trebuie să fac?

În primul rând trebuie să faci niște analize medicale pentru a te asigura că ești clinic sănătos. Ca orice medicament, steroizii anabolizanți au și reacții adverse, care se manifestă în funcție de sensibilitatea fiecărui utilizator.

Sănătatea e mai importantă decât toate, motiv pentru care steroizii nu ar trebui luați după ureche, ci în urma recomandărilor și într-o cantitate mică. Pentru a fi sigur că steroizii nu prezintă un risc pentru sănătatea ta, poți cere sfatul medicului.

Steroizii te pot ajuta să devii mare și puternic, dar în timp și nu peste noapte. Steroizii sunt recomandați pentru culturiști, nu pentru persoanele care suferă de diferite afecțiuni.

De unde se pot cumpăra steroizi online?

La o simplă căutare pe google găsești numeroase magazine online care vând steroizi la prețuri bune. Însă, mare atenție! Asigură-te că magazinul de unde vrei să cumperi vinde produse originale.

Ca și în cazul parfumurilor originale, un magazin steroizi anabolizanti de încredere ar trebui să ofere un cod pentru a verifica autenticitatea produsului.

Dacă magazinul de unde te-ai hotărât să cumperi steroizi nu oferă acest cod de verificare, sfatul meu este să cauți alt magazin.

Cât costă steroizii anabolizanți?

Prețul variază în funcție de brand, de cantitate și de magazinul care le vinde:

– steroizi orali: prețurile pornesc de la 55 de lei.

– steroizi injectabili: prețurile pornesc de la 20 de lei per fiolă (1ml) și pot ajunge și la 300 de lei (100 de ml).

Administrarea de steroizi ar trebui făcută într-o cantitatea mică. Mai bine mai puțin și bun decât mult și rău. În cazul în care corpul tău dă semnale că ceva nu este în regulă, administrarea de steroizi ar trebui întreruptă.

Corpul nostru este locul unde trăim, iar dacă acesta arată bine și este sănătos, noi vom fi fericiți.

 

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close