Bocanci confortabili pentru drumeții montane

Bocanci de munte bărbați

Cu toții știm deja că natura este minunată. O simplă plimbare în natură ne poate scăpa de stres. Terapia prin natură nu costă nimimic. Oricine se poate bucura de o zi în natură, departe de agitația din oraș, aerul poluat și gălăgie.

Traseele montane sunt cea mai bună variantă de a petrece timp în aer liber, singur sau alături de familie sau prieteni. Tu decizi dacă dorești să te aventurezi singur într-o drumeție montană reușită sau vrei să ai pe cineva alături de tine, să-ți țină companie.

Cunosc persoane care preferă să călătorească singuri. Asta nu poate spune despre ei decât că sunt curajoși și își trăiesc viața așa cum doresc, fără să le pese de părere nimănui.

Pentru a călători în siguranță și a te bucura de natură, trebuie să te pregătești dinainte pentru o drumeție montană. Indiferent dacă ești pasionat de drumeții montane sau doar participi rar la drumeții ocazionale, este extrem de important să fii bine echipat atunci când te aventurezi într-o astfel de activitate, plăcută dar cu anumite riscuri, pe care ar fi bine să le iei în considerare.

Echipamentul pentru drumeții montante nu este un moft, ci o necesitate. Acest echipament îți poate face călătoria în natură mai plăcută. De asemenea, îți poate salva viața.

Pe cât de plăcută poate fi o drumeție montană, pe atât poate fi de periculoasă, dacă nu ești echipat corespunzător. Încălțămintea nu trebuie să fie una obișnuită, ci ai nevoie de o încălțămite special creată pentru traseele montane.

Înainte să te aventurezi într-o drumeție în natură nu uita să cumperi bocanci bărbați pentru drumeții montane. Asigură-te că sunt de calitate și îți oferă condiții optime de deplasare.

În funcție de dificultatea traseului vei avea nevoie de bocanci pentru începători, pentru drumeții ușoare, sau bocanci potriviți pentru cele mai solicitante trasee montane.

Bocancii Prima sunt ideali pentru începătorii pasionați de drumeții ușoare sau vânătoare. Partea superioară este căptușită cu o membrană impermeabilă Alpitex. Talpa are următoarele avantaje: torsiune bună și stabilitate la flexie, talpa medie PU ușurează presiunea, astfel încât mersul este moale și confortabil.

Datorită calității talpii Vibram, bocancii sunt siguri pe toate tipurile de suprafețe. Bocancii nu sunt foarte grei, au doar 480g.

Bocancii Prima costă 469 de lei și pot fi cumpărați online de la magazinul alpina-shop.ro.

Bocancii de munte Nepal sunt potriviți pentru practicanții avansați în drumeții. Probabil te întrebi care este diferența între acești bocanci și bocancii pentru începători.

Ei bine, bocancii Nepal dispun de soluții tehnologice de ultimă generație: aderență îmbunătățită, siguranță asigurată, durabilitate crescută, confort maxim, angajament simplu și design plăcut.Totodată, bocancii oferă protecție împotriva influențelor exterioare.

Bocanicii Nepal au greutate de 850g. Încăltămintea pentru profesioniști costă 909 lei și este poate fi cumpărată tot de pe site-ul alpina-shop.ro.

Încăltămintea pentru profesioniști

Ai grijă să cumperi bocancii în funcție de perioada în care decizi să călătorești. Există bocanci și pentru sezonul rece. Dacă accesezi site-ul alpina-shop.ro vei descoperi o gamă întreagă de încălțăminte potrivită pentru drumeții montane. Aici vei găsi și bocanci de munte pentru femei.

Dacă ești începător în drumeții, prețul bocancilor ți se poate părea destul de mare și nejustificat, însă orice expert în traseele montane îți poate spune că merită banii, siguranța ta este pe primul loc. Nimeni nu recomandă încălțămintea obișnuită pentru plimbări în natură deoarece se pot accidenta foarte ușor. Talpa nu este făcută pentru astfel de trasee.

Bocancii pentru drumeții pot fi folosiți ani buni dacă sunt întreținuți. Cu încălțămintea potrivită te poți plimba pe unde dorești. Confortul este garantat!

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close