Schimbari facile cu Fabrica-de-firme.ro

Imi amintesc si acum cat de usor a fost infiintata firma noastra de reparatii centrale electrice. Ideea a venit de la o prietena apropiata careia i s-a stricat de vreo cinci ori centrala inainte de a deveni functionala. Dezamagirea era cu atat mai mare, cu cat investise enorm in ea si ii facea probleme mari de la instalare.

Mi-am dat seama ca exista putini specialisti in cartier si pana se face programarea la service dureaza, asa ca avand calificare in domeniu puteam sa le fim oamenilor de folos.

Hotararea a fost luata definitiv, cand am gasit Fabrica-de-firme.ro, adica echipa de specialisti care cunoaste mediul de afaceri si legislatia si este dispusa sa se ocupe de infiintare firma.

Procesul a decurs mai mult decat usor, nefiind necesara decat o vizita la sediul lor, fiindca ne-am facut cu atentie temele: am pus la punct dosarul, am pregatit banii si am semnat contractul de colaborare. In mai putin de o saptamana totul era gata.

Luna de luna, afacerea noastra s-a extins, fiindca i-am lasat sa se ocupe de administrare sediu social si tot ei au pus la punct schimbare sediu social.

Nu a fost nevoie sa ne pierdem timpul cu activitati administrative, fiindca le-am solicitat si servicii de contabilitate si salarizare, plus administrarea sediu social, iar noi am dat curs programarilor pentru repararea la timp a centralelor electrice.

Tot ei iti raspund cu argumente dilemei SRL sau PFA ca fiecare sa aleaga ceea ce il avantajeaza.

Fabrica-de-firme.ro reprezinta gura de oxigen de care au nevoie persoanele foarte ocupate, care nu mai au timp sa isi puna actele in ordine.

Cand lucrezi cu norma intreaga la firma ta nu mai poti sa te duci la institutiile statului sa obtii actele de care ai nevoie, prin care sa marchezi schimbarile de orice fel care survin pe parcurs.

In cadrul unei firme se poate schimba sediul social sau punctele de lucru, au loc mariri de capital sau cesiuni parti capital social, cand asociatii nu se mai inteleg. Toate acestea se realizeaza prin medierea intre tine si institutiile statului realizata de catre Fabrica-de-firme.ro, sa castigi timp.

Am inceput timid, iar in prezent deschidem noi puncte de lucru si in alte cartiere, fiindca este nevoie de specialistii care sa repare centralele electrice, dar si de cei care sa se ocupe de actele firmei si de efectuarea tuturor schimbarilor legale care se impun extinderii.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close