Agenția de Casting, soluția unui nou început de succes

Cu toții ne gândim la un nou început. Sperăm ca acesta să ne ofere succesul mult dorit. Însă, din păcate, nu găsim întotdeauna soluția cea mai potrivită pentru nou început.

Dar în viață ai parte de suprize atunci când nici nu te așteptați. Acum, viața ne oferă o nouă supriză. Ea se numește Agenția de Casting.

AgențiaDeCasting.ro este locul unde casting-ul este la el acasă. Aici își desfășoară activitatea o echipă care se străduiește să mulțumească clientul și actorii și figurația deopotrivă.

Echipa Agenției de Casting poate fi considerată cel mai reușit mix de casting. Este, totodată, un amestec de calități care sunt întotdeauna valorificate în beneficiul oricărui client care apelează la serviciile sale.

Dispune de experiență, profesionalism, creativitate și spirit de echipă, dar și de bază de date, logistică, dorință de evoluție și prospețime. Este o echipă plină de calități, dar și de defecte. Și nu se ferește să spună asta. Cei care formează această echipă de fantastici, au defecte comune, sunt dezordonați în viața particulară fiindcă pun munca pe primul plan, sunt lipsiți de fairplay față de concurenții amatori, lipsiți de experiență în procesul de a GAFA în defavoarea clientului, sunt nepoliticoși fiindcă nu refuză niciun client, lucrează pentru clienții lor chiar și în zilele de sărbătoare dacă este nevoie… Sunt UNICI și dispuși în fiecare clipă să facă tot ceea ce este nevoie pentru a satisface cerințele clientului.

Dovadă stau cele aproximativ 500 de proiecte duse la bun sfârșit din 2017 până în prezent. Sunt proiecte în care au fost implicați minim 2500 de oameni. Sunt o mulțime de fericiți câștigători ai unui contract plătit la timp. Sunt 2500 de tipologii diferite.

De-a lungul proiectelor au fost și copii, și bătrâni, și look-uri de americani, nordici, indieni, africani. Au fost de toate, deoarece Agenția de Casting are o bază de date care se reînnoiește non stop. Este un adevărat hypermarket de tipologii unde există orice tip de persoane și personaje: bebeluși, copii, tineri, persoane de vârsta a doua sau a treia, chiar și Moș Crăciun este prezent.

Toți cei care intră pe AgențiaDeCasting.ro descoperă și figurație simplă, specială,actori, cascadori, modele, soliști, sportivi. După cum spuneam este un adevărat hypermarket de tipologii, în care totul este la un preț avantajos, deoarece Agenția de Casting nu calculează profitul în monede, ci în clienți.

Filosofia acestei agenții se bazează pe patru principii esențiale pentru bunul mers al oricărei colaborări:

Respect

Nimic nu este mai important decât respectul față de sine și față de ceilalți. Iar echipa Agenției de Casting știe asta foarte bine. Din acest motiv, pune mare preț pe oamenii cu care lucrează și pe drepturile lor. Prețuiește fiecare om care le calcă pragul și care se află sub lumina reflectoarelor lor. Prețuiește calitatea umană. Primește și dăruiește respect.

Corectitudine

O colaborare nu poate fi dusă la bun sfârșit în cele mai bune condiții, dacă lipsește corectitudinea. Din acest motiv, Agenția de Casting repectă oamenii și dă dovadă de corectitudine față de aceștia, față de proiectele lor, față de ei înșiși.

Rigoare

Orice proiect pe care îl abordează este tratat riguros, deoarece cei din echipa acestei agenții nu sunt adepții abordărilor superficiale. Ei văd, cercetează și soluționează orice problemă, săpând în profunzime.

Operativitate

Răspund rapid la orice solicitare. Așa sunt formați, așa el place, să rezolve problemele chiar și atunci când clienții cred că că nu mai există soluții.

Așa sunt ei. Mereu puși pe treabă, pe adunat proiecte care mai de care mai interesante, pe scos la iveală talentul din oameni.

Nu obosesc niciodată. Le place ceea ce fac și sunt și buni în ceea ce fac. Observă talentul de îndată și depun toate eforturile pentru ca el să nu rămână ascuns.

Își doresc ca în fiecare zi să cunoască oameni noi, oameni care au curajul de a se afirma, de a arăta lumii ce sunt în stare să facă. Iubesc oamenii spontani, frumoși la suflet și la chip, pregătiți mereu de a răspunde unei noi provocări.

Le-ar face mare plăcere ca de la ei să înceapă o nouă poveste. Ar vrea să fie alături de toți cei care fac primii pași pe un nou drum. Ar vrea să se mândrească peste ani cu faptul că de la ei a început totul, cu un simplu casting.

Din aceiași categorie

Close
Close