Tratamentul minune Velashape – ce este si unde il poti face?

Velashape este un tratament noninvaziv de modelare a corpului, pentru reducerea temporara a celulitei, precum si reducerea circumferentiala a coapselor si a abdomenului. Este tratamentul minune la care apeleaza cele mai multe vedete autohtone. Cel mai frecvent tratate zone sunt coapsele, fesele, bratele superioare si abdomenul. De asemenea, poate reduce excesul de grasime de sub barbie.

Spre deosebire de majoritatea tratamentelor pentru celulita, Velashape foloseste o combinatie de lumina infrarosie, energie bifolara de radiofrecventa (RF), masaj si aspiratie usoara.

Aspiratia aduce pielea mai aproape de sursa de energie din interiorul dispozitivului portabil, actionand cu masajul pentru a te ajuta sa te relaxezi si benzile fibroase se vor intinde. Lumina infrarosie si RF incalzesc pielea, strangand tesutul si facand celulele adipoase sa se micsoreze si, in unele cazuri, sa moara.

Caldura reduce laxitatea pielii prin strangerea fibrelor de colagen cutanate existente si prin stimularea productiei de colagen si elastina, care creeaza mai multa fermitate si elasticitate in timp.

Esti o pacienta potrivita pentru tratament velashape?

Velashape functioneaza cel mai bine pentru persoanele care au o greutate normala, cu un indice de masa corporala mai mic de 30 si celulita usoara pana la moderata. Daca pielea ta prezinta un aspect de „coaja de portocala” atunci cand te ridici in picioare, este posibil sa fii o pacienta potrivita pentru acest tratament.

Acest tratament velashape nu este recomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza sau persoanelor cu defibrilator automat, stimulator cardiac sau alt dispozitiv electronic implantat. Daca iei anticoagulante, va trebui sa intrerupi administrarea acestora cu cel putin 5 zile inainte de tratament pentru a reduce riscul de vanatai grave.

Velashape functioneaza cu adevarat?

Studiile si studiile clinice arata ca Velashape este eficient. Cei care aleg acest tratament prezinta imbunatatiri semnificative in reducerea circumferentiala medie si laxitatea pielii.

Velashape ofera o imbunatatire, nu un remediu, pentru celulita. Nu exista o solutie permanenta de eliminare a celulitei, dar Velashape iti poate imbunatati aspectul pe termen lung.

Unde poti gasi un astfel de tratament?

In Romania, tratamentul cu Velashape este realizat de clinici specializate. Una din cele mai bune clinici este Yiara, unde poti beneficia de tratament, dar si de sfaturi oferite de medici si specialisti pentru a avea un stil de viata sanatos, care sa te ajute sa ai mereu o silueta armonioasa.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close