3 motive pentru care bărbații poartă ceas de mână

Având în vedere că trăim în era tehnologiei, unii oameni se întreabă dacă mai are rost să poarte ceas de mână, când există numeroase smartwatch-uri cu ajutorul cărora pot afla noțiunea timpului, și nu numai.

În ultimii ani, am întâlnit persoane care au afirmau că ceasurile devin ușor demodate și nimeni nu prea mai are nevoie de ele. Ei bine, în ceea ce mă privește pe mine, ceasul de mână este accesoriul fără de care nu aș putea ieși din casă.

Iată 3 motive pentru care eu încă port ceas de mână: 

   1. Accesoriul ideal pentru diferite ocazii

Ca bărbați, nu avem prea multe opțiuni când vine vorba de accesorii și bijuterii. Pentru mine, ceasul de mână este accesoriul ideal ce poate fi purtat la diferite ocazii, fie că vorbim de o ieșire în oraș cu prietenii sau soția, sau ceva mai sofisticat, cum ar fi o nuntă sau o întâlnire de afaceri. De asemenea, ceasul de mână completează perfect ținuta.

Când vine vorba de cumpărarea unui ceas de mână bărbătesc, eu nu prea țin cont de modă și de sfaturile specialiștilor. Până la urmă, gusturile diferă de la persoană la persoană. În ceea ce mă privește pe mine, mereu am ales să cumpăr un ceas de mână care să mă reprezinte.

De-a lungul timpului, am reușit să-mi cumpăr câteva modele de ceasuri pentru bărbați. În colecția mea se regăsesc atât ceasuri simple și versatile, dar și ceasuri sofisticate.

Înclin să cred că în momentul când port ceasul de mână potrivit eman mai multă încredere în mine.

   2. Valoare sentimentală

Ceasurile de mână primite cadou de la persoanele dragi mie nu sunt doar niște simple accesorii, pentru mine au o valoare sentimentală foarte mare, pe care le voi păstra amintire, chiar dacă peste câțiva ani nu vor mai funcționa la fel de bine.

Mereu am considerat că indiferent de modele ceasuri bărbați, acestea nu se vor demoda niciodată.

   3. Investiție pe termen lung

Pe lângă valoarea sentimentală, ceasul de mână are și valoare materială. De când eram mic mi-am dorit un ceas de mână de la un brand de renume. Pot spune că am făcut mici sacrifici pentru a-mi cumpăra ceasurile mult dorite, dar această cheltuială majoră nu am considerat-o deloc inutilă, ci o investiție pe termen lung.

Cele mai renumite ceasuri de bărbați din colecția mea sunt de la Hugo Boss, Gucci, Fossil si Cartier. Mi-aș dori și un ceas de mână rolex, dar este mult prea scump pentru mine.

Tu mai porți ceas de mână?

 

 

 

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close