Tipuri de materiale promotionale

Exista o mare varietate de materiale promotionale, care ofera companiilor modalitati eficiente de a ajunge la clientii lor. Tot asa exista pe piata o serie de furnizori de materiale promotionale bine proiectate, care se potrivesc cu brandul actual al companiei pe care doriti sa o promovati. Iata cateva dintr-o serie de materialele promotionale pe care acesti furnizori le pot oferi clientilor lor.

Toata lumea adora sa primeasca un cadou. Conform unui studiu raportat de Time, de fiecare data cand obtineti ceva gratuit, va simtiti obligati sa cumparati mai mult, sa platiti mai mult pentru asta mai tarziu. Realitatea este ca acestea sunt articole promotionale care sunt concepute pentru a impune marca, si se dovedesc a avea un mare succes.

Tricourile personalizate reprezinta o modalitate unica de publicitate a unui anumit produs, serviciu, eveniment sau doar compania in general.

Proiectarea unui ambalaj personalizat transmite clientilor cele mai importante aspecte ale produsului si ii permite sa se distinga de restul.

Brosurile sunt utilizate pentru a introduce produsele sau serviciile companiei pentru publicul vizat si potentialii clienti. Acestea pot fi proiectate pentru a se incadra pe o foaie pliata sau ca o brosura mica. Varietatea in dimensiune le permite sa fie extrem de flexibile; avand potentialul de a furniza privitorului o cantitate substantiala de informatii. Brosurile pot ajuta la determinarea clientilor sa urmeze un anumit apel la actiune si sa ajute la generarea de noi afaceri.

Pliantele sunt o forma relativ ieftina de publicitate si sunt destinate distributiei in masa. Sunt produse pe o singura coala de hartie si tind sa informeze sau sa promoveze informatii mai specifice, cum ar fi o vanzare, o promotie speciala sau un nou serviciu sau un nou produs.

Afisele sunt materiale frumos proiectate care promoveaza un anumit produs, serviciu sau eveniment. Pot varia foarte mult ca marime, forma si stil; avantajul este ca furnizeaza cat mai multa informatie dorita.

Folosind o imagine interesanta pentru a starni interesul, cartile postale pot fi trimise cu usurinta pentru a oferi clientilor o informatie rapida care promoveaza un anumit produs, serviciu sau eveniment.

Campaniile prin posta electronica sunt o forma de publicitate care ofera clientilor o mare varietate de informatii despre compania promovata, produsele si serviciile oferite de aceasta. Trimiterile se pot face lunar, bi-saptamanal sau chiar saptamanal. Creeaza un mod rapid si usor de a pastra legatura cu clientii actuali si clientii potentiali.

Unele studii arata ca aproximativ 50% dintre beneficiarii unui articol de specialitate publicitara au devenit in cele din urma incurajati sa creeze o noua relatie de afaceri cu entitatea de marketing. Materialele promotionale ofera, de asemenea companiei o prezenta de varf atunci cand pozitia acestor este aleasa cu atentie. Scopul este de a plasa aceste materiale promotionale intr-o locatie in care clientul le va vedea in mod repetitiv.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close