Sugestii de cadouri pentru bărbați

Cumpărarea unui cadou pentru partener, prietenul sau tatăl tău îți poate a bătăi de cap, de aceea am cules o listă cu câteva dintre cadourile pe care le poți oferi unui bărbat.

O pereche de pantofi sport așa cum sunt Sneakers EA7, extrem de comizi și în tendințe, ar putea fi alegerea ideală, mai ale dacă îi cunoști exact mărime.

O carte care îl poate ajuta să își planifice călătorii deosebite și itinerarii de vis, ar putea fi un cadou ale cărui beneficii se răsfrâng și asupra ta.

O mașină electrică de ras performantă ar putea fi cadoul ideal pentru un bărbat, mai ales că aceasta poate fi mai economică, mai rapidă și ocupă foarte puțin spațiu în bagaj.

Niște butoni pe care să îi poarte la petreceri ar putea reprezenta alegerea ideală; fie optezi pentru unii clasici, de bună calitate, care se pot purta la o petrecere mai solemnă, fie încerci o variantă amuzantă, de exemplu butoni în formă de fructe sau alte forme care pot fi purtate la petrecerea de Crăciun sau Revelion.

Un halat de baie este necerar oricărei persoane, iar dacă sesizezi că partenerul tău nu dă importanță acestui detaliu, dacă îi oferi un halat de baie moale și de bună calitate, cu siguranță vei constata că îi va plăcea să îl poarte; cu atât mai mult îl va purta dacă este genul de persoană care chiar are așa ceva dar s-a mai uzat sau demodat.

Dacă esti dispusă să plătești mai mult iar prietenul tău nu are încă un ceas de la un brand veritabil, specializat pe ceasuri și nu pe bijuterii, nu ezita să achiziționezi unul în stilul celui pe care îl are acum.

Cu siguranță cadoul care ți-a venit prima dată în minte a fost un parfum, doar că ai rețineri cu privire la miros și speri să îi placă; există serviciul de abonament pentru parfumuri, ți se trimit niște mostre apoi alegi dintre acelea și primești recipient mai mic așa încât să vezi dacă ți se potrivește, după aceea partenerul poate comanda exact ce îi place. 

Cu siguranță există și alte variante pe care le puteți încerca pentru cadoul unui bărbat, acestea fiind doar câteva sugestii.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close