Specializeza-te in cele mai cautate meserii din IT invatand de acasa!

Cursuri video online de GRAFICA si DESIGN WEB de la Multimedia Creations Academy

Prin intermediul cursurilor online poti studia de acasa si in ritmul propriu fara sa renunti la asistenta trainer-ului. 

Cursurile online de la Multimedia Creations Academy se adreseaza celor care vor sa dobandeasca competente in zona graficii digitale si a design-ului web.

Cursurile sunt in format video full HD si sunt disponibile prin accesarea platformei e-learning proprietare a Multimedia Creations Academy. Toate cursurile sunt in limba romana si sunt create de traineri specializati si certificati Abobe. 

Ce includ cursurile online:

  • Acces la toate materialele cursului (videoclipuri, exercitii, fisiere de descarcat) timp de doi ani nelimitat 24/7 prin accesarea platformei de e-learning;
  • Atestat de frecventa a cursului online eliberat dupa realizarea si transmiterea exercitiilor propuse sau a proiectului final;
  • Asistenta trainer-ului care a realizat cursul este disponibila pe toata durata conectarii si se realizeaza direct din platforma.

De ce ai nevoie pentru a urma cursurile online:

  • Acces la internet;
  • PC (laptop sau desktop), videoclipurile pot fi urmarite si pe dispozitive mobile. 

Tematica acoprita de cursurile Multimedia Creations Academy

Cursurile online de GRAFICA se bazeaza pe cele mai utilizate doua programe software din industrie.

Adobe Photoshop este cel mai complet, profesional si utilizat program de editare a imaginilor. Cursul online de grafica utilizand Photoshop contine 130 de videoclipuri HD si incepe cu studierea programului de la zero, fiind deci accesibil atat celor care nu au cunostinte anterioare cat si celor care vor sa isi rafineze tehnicile de editare a imaginilor.

Adobe Illustrator este programul cel mai utilizat la nivel mondial pentru realizarea graficii vectoriale. Cursul online pentru Illustrator este compus din 113 videoclipuri si te invata cum sa creezi ilustratii, logo si materiale pentru print. Ca si cursul pentru Photoshop, acesta porneste de la zero, astfel incat nu sunt cerute cunostinte prealabile.

Cursurile online de WEB DESIGN se bazeaza pe cele mai utilizate si recente tecnologii ale momentului in industria web. 

Un loc de frunte in programa il ocupa tehnologia gratuita numarul 1 in lume in crearea site-urilor web si anume WordPress. Cursul online de creare a site-urilor web utilizand WordPress ofera toate cunostintele pentru crearea rapida, gestionarea completa, publicarea si mentinerea in siguranta a unui site web profesional.

Din universul WordPress am ales doua extensii foarte utile:

  • Este foarte cautat cursul pentru crearea unui magazin online cu WordPress prin implementarea extensiei WooCommerce.
  • Un alt aspect important in WordPress este punerea in pagina a continutului. Plugin-ul Drag & Drop cel mai utilizat pentru WordPress este WPBakery Page Builder, caruia i-a fost dedicat un curs online complet.

Pentru cine este interesat de dezvoltarea site-urilor web de la zero este disponibila o categorie de cursuri online dedicate. Tehnologiile HTML, CSS si Bootstrap stau la baza bagajului de cunostinte necesare oricarui web designer. Fiecarei dintre tehnologiile indispensabile pentru web design Multimedia Creations Academy i-a dedicat un curs online profesional si complet. 

Esti pregatit pentru o cariera de succes in IT? Ne vedem pe platforma de e-learning!

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close