S-a angajat imediat dupa mentoratul WellCode. Teapa! Cat a incasat la primul salariu: ”Lucrez la o companie din Brasov!”

Fiecare inceput este incarcat de speranta, insa atingerea obiectivului ce inainte era doar un vis timid este confirmarea ca toata munca depusa a meritat. Acest sentiment este unul cunoscut de 95% dintre cursantii programului de mentorat WellCode, care, dupa finalizarea acestuia, reusesc sa se angajeze si sa-si indeplineasca visul de a deveni programatori.

Acesta este si cazul lui Traian, unul dintre fostii cursanti WellCode. Tanarul a postat un mesaj pe pagina WellCode Pareri in care a anuntat cu mandrie ca si-a atins obiectivul de a deveni programator. Traian a marturisit ca a reusit sa-si indeplineasca visul dupa finalizarea programului de mentorat, dezvoltat de Petru Trimbitas, in urma stagiilor de practica urmate de acesta la Facebook si Google, in SUA.

wellcode teapa

Tanarul nu s-a zgarcit in detalii si a dezvaluit si suma incasata la primul salariu, dupa angajare. Traian a vorbit despre unul dintre subiectele ”fierbinti” ale mentoratului WellCode. Teapa si a confirmat ca primul salariu incasat pentru postul de backend developer a fost unul promitator, care i-a satisfacut asteptarile.

Salut! Am fost inscris in programul de mentorat de la WellCode. L-am finalizat si acum lucrez la o companie din Brasov, pe un post de backend developer. Din prima luna, am avut un salariu de peste 3.000 de lei”, a scris Traian, un fost cursant al mentoratului WellCode, pe pagina de WellCode Pareri.

Traian este inca unul dintre cursantii WellCode care confirma ca angajamentele asumate inca de la inceputul mentoratului sunt respectate, cu conditia sa fii serios, sa muncesti si sa respecti valorile programului. Teapa nu ai cum sa iei, iar visul devine realitate, daca muncesti.

Un alt cursant WellCode intareste si el spusele lui Traian si marturiseste ca, pentru el, programul fondat de Petru Trimbitas reprezinta cea mai buna investitie in propria persoana. Dragos, ca si ceilalti actuali sau fosti cursanti, sustine ca programul de mentorat este unul solicitant si provocator. Si el spune ca numai cu multa munca si implicare reusesti sa duci la capat mentoratul si sa-ti atingi obiectivul de a deveni programator.

Recomand cu toata caldura. E una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face, pentru ca este o investitie in tine. Programul este bine gandit si structurat, iar echipa de mentori este mereu langa tine cand ai nevoie. Asta nu inseamna ca nu e greu. E foarte greu! Poate fi frustrant de multe ori! Tot journey-ul este unul solicitant si plin de momente in care efectiv vrei sa renunti. Important e sa te uiti in spate si sa te vezi cat de mult ai progresat de la inceput si pana in punctul in care esti. Suport tehnic, moral, psihic. Mentorii de la WellCode sunt la dispozitia ta sa se asigure ca devii un programator de succes si nu cred ca exista alt curs sau program care sa iti ofere aceste lucruri”, a povestit si Dragos.

Ca si Traian, Dragos sustine ca este foarte aproape de a-si indeplini visul si a subliniat ca este foarte multumit de evolutia sa pe platforma si de cunostintele dobandite pe parcursul mentoratului WellCode.

E greu, e foarte greu, dar lucrurile bune de obicei asa sunt. Eu sunt in program de aproximativ sase luni si de multe ori am fost demoralizat si frustrat, dar am trecut peste tot. Nu am stiut deloc programare inainte, iar acum, dupa sute de probleme si noi notiuni Java, C++, sunt entuziasmat pentru ce urmeaza. Important e sa ramai focusat, perseverent si pasionat, iar de restul se ocupa WellCode”, a mai scris Dragos, care este si el cu un pas mai aproape de cariera de programator.

Povestile de succes devin realitate doar cu multa munca si motivatie. Daca iti doresti si tu sa-ti scrii propria poveste in ”istoria” WellCode, atunci intra pe site, consulta oferta completa si programeaza-ti o sedinta de consultanta gratuita cu mentorii WellCode. Fa primul pas catre cariera ta in IT! Pentru mai multe detalii si povesti, consulta testimonialele inregistrate pe paginile WellCode Recenzii si WellCode Pareri. Nu mai sta pe ganduri! Fa primul pas si incepe sa-ti scrii propria poveste WellCode si sa-ti transformi visul de a deveni programator in realitate!

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close