Cele mai bune 3 Sisteme de Copiat la examene care te vor uimi

Fituicile nu mai sunt la moda in ziua de astazi, o data cu evolutia tehnologiei metodele pentru copiat la examene au evoluat si ele. Pana nu demult existau foarte multe metode pentru copiat la examene in functie de curajul fiecaruia si de exigenta personalului supraveghetor, marea parte avand la baza scrisul de dimensiuni foarte mici pe diferite etichete, radiere, servetele, foi foarte mici, care aveau dezavantajul ca nu puteai scrie foarte mult continut pe ele. Prin anii 2007 erau la moda cursurile printate la in mic si anume ca ca o foaie A4 era miscorata atat de mult incat o puteai tine in palma 3x2cm dar si aceasta metoda avea dezavantaje deoarece se intampla destul de des ca la printare sa nu se inteleaga bine din cauza calitatii slabe si a rezolutiei mici de xeroxare. Astfel studentii fiind destul de inventive cand venea vorba de copiatul la examene, s-au gandit sa scrie in format electronic cursurile apoi sa le printeze la o imprimanta cu rezolutie inalta unde scrisul mic iesea foarte bine in format mic, cu scris de 1 sau de 2 si nu la Xerox. Uneori cand profesorii prindea pe cate cineva cu acele fituici ii intreba daca vad ce scrie acolo ca el oricat s-ar stradui fara o lupa nu poate intelege ce scrie acolo. Daca e sa aruncam un ochi pe Wall-street.ro, observam ca la ora actuala exista casti de copiat la examenecare intrec orice imaginatie cum ar fi o casca de copiat cu camera video care filmeaza si transmite imaginile in timp real fara a avea o limita de distanta.

1.Casca de copiat cu camera video

Este un sistem pentru copiat la examene destul de scump, costul unui astfel de sistem de copiat poate pleca de la 500 Lei si pot ajunge chiar si pana la 3000 de lei in functie de performanta camerei video pentru copiat. Tehnologiile inglobate de acest dispozitiv sunt de ultima generatie. Desi este destul de costisitor acest sistem de copiat, tinerii spun ca merita banii deoarece filmeaza si trimite subiectele in timp real la persoana care urmeaza sa ii trimita raspunsurile inapoi cu autorul unei casti de copiat fara fire. Acest lucru ofera un avantaj mare deoarece la examenele grele si importante, severitatea profesorilor supravecghetori este una foarte mare si dupa ce subiectele sosesc este imposibil sa poti sopti subiectele ajutorului tau. Aceast sistem de copiat cu camera video este practic singura solutie de a trimite subiectele fara sa fie nevoie sa vorbesti in timpul examenului.

2.Cutiuta GSM cu microcasca pentru copiat

Este un dispozitiv de marimea unei cutii de chibrite in care se pune orice cartela SIM din orice retea doresti si in momentul in care cineva va apela numarul cartelei SIM din Cutiuta GSM, aceasta va raspunde in mod automat la apel si va transmite ce iti dicteaza in o casca de copiat invizibila din urechea ta. Practic este un mini telefon mobil de dimensiuni extraordinar de mici. Este un sistem pentru copiat la examene fara fire care este foarte folosit in zilele noastre de catre student si elevi deoarece este foarte eficient si foarte greu de detectat si de bruiat de catre profesori. Marele avantaj al acestui sistem de copiat este ca nu ai nevoie de telefon mobil cu tine in sala de examen si deci este ideal de folosit la examene importante si exigente unde nu ai voie cu telefon mobil in sala de examinare

3.Cardul GSM de copiat cu cartel SIM si microcasca

Este un sistem pentru copiat destul de utilizat si acesta, este ca principiu de functionare asemanator cu cel al cutiutei GSM cu cartel sim si microcasca, doar ca difera forma constructiva, aceast sistem de copiat avand forma unui card bancar. Autonomia acumulatorului este mult mai buna iar grosimea mult mai mica, ceea ce il face mult mai usor de ascuns vara pe sub haine cand te imbraci subtire. La fel ca la cutiuta gsm cu microcasca pentru copiat nu ai nevoie sa ai telefon mobil la tine in sala de examen, facand-ul astfel foarte cautat pentru examene exigente.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close