Scapa de probleme si inlocuieste parbrizul rapid si ieftin cu Parbrizeacasa.ro!

Din punct de vedere tehnic masinile trebuie sa fie impecabile in special daca este vorba despre probleme precum cele la sistemul de franare, sistemul de aprindere, de alimentare, sistemul de iluminare sau chiar geamurile. Da,  geamurile fie ca este vorba de cele laterale, luneta sau parbriz, trebuie sa fie impecabile deoarece acestea trebuie sa ne ofere o vizibilitate cat mai buna, in special pe timp de noapte.

Una dintre cele mai importante componente ale unui autoturism  este reprezentata de parbriz, acesta avand atat rol de protectie cat si rol de asigurare a unei vizibilitati crescute. 

Cand vine vorba despre parbrize si inlocuirea acestora , o solutie excelenta o veti gasi accesand https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-skoda.

La acestia veti gasi atat parbrize cat si lunete sau geamuri laterale de cea mai buna calitate dar si la preturi avantajoase, fiind vorba despre produse de la fabricanti cunoscuti in acest domeniu precum: Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson, pentru marci auto precum: Audi, Bmw, VW, Opel, Renault, Dacia, Opel, Mercedes, Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Seat, Toyota, Citroen, Nissan, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Daewoo, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Volvo, Man, Daf, Iveco si altele.

De regula, parbrizul este fabricat in mod diferit fata de restul geamurilor de pe o masina, fiind mult mai rezistent in comparatie cu cele laterale sau luneta. Un parbriz este proiectat astfel incat sa nu se sparga la propriu la impact, dar se poate fisura extrem de usor chiar si de la o simpla piatra sarita din drum, astfel fisura rezultata extinzandu-se in timp pana la margini, poate creea probleme. Evident ca un parbriz crapat nu va cadea peste dumneavoastra in masina, insa pericolul vine pe partea de vizibilitate deoarece in functie de gradul daunelor aceasta poate fi grav afectata.

In momentul in care un parbriz s-a fisurat, nu exista cale de intoarcere, acesta necesitand neaparat inlocuire. Sa inlocuim un parbriz reprezinta o operatiune destul de serioasa, ceea ce inseamna ca avem nevoie de un profesionist care sa poata face acest lucru ca la carte, astfel incat sa nu existe riscul ca adezivul sa creeze probleme si sa apara infiltratii de apa si asa mai departe. Inlocuirea unui parbriz dureaza numai 30 de minute si se utilizeaza exclusiv produse de cea mai buna calitate cu adezivi care sunt facuti sa reziste indiferent de conditiile la care este supusa masina. 

Tot ce trebuie sa faci daca locuiesti in Bucuresti sau in judetul Ilfov si ti-ai gasit masina cu parbrizul sau oricare al geam spart, printr-un singur apel, acesta iti va putea fi schimbat chiar in aceeasi de zi, fie in timpul saptamanii fie in weekend deoarece echipa Parbrizeacasa.ro lucreaza 7 zile din 7.

Cei de la Parbrizeacasa.ro au o experienta in domeniu de peste 12 ani si folosesc numai produse de cea mai buna calitate. Pe langa parbrize, acestia se ocupa si de montarea lunetelor ori a geamurilor laterale dupa cum am specificat,  dar si de cotare, chedere ornamente si alte accesorii aferente pentru toate tipurile de autoturisme enumerate anterior.

Probabil cel mai important aspect atunci cand vorbim despre cei de la Parbrizeacasa.ro, chiar si in ciuda tarifelor mici pe care le ofera, consta in faptul ca daca veti apela la serviciile acestora nu vet mai pierde timp prin diverse service-uri in cautarea produselor de calitate dar si a preturilor mici deoarece aici le vei primii la pachet, chiar la dumneavoastra acasa, dupa cum sugereaza si denumirea firmei. 

Daca va aflati in situatia in care trebuie sa inlocuiti parbrizul sau oricare al geam, nu ramane decat sa acceseati site-ul acestora si sa le solicitati ajutorul. Procedura de inlocuire a unui parbriz dureaza doar jumatate de ora iar daca sunt urmate cateva sfaturi simple pe care le veti primi la finalul procedurii, cu siguranta rezolutatul manoperei va fi unul de lunga durata.

Pentru a nu aparea nici un fel de problema dupa montaj, trebuie sa tineti cont de faptul ca masina nu se va spala timp de doua zile deoarece presuna jetului de apa poate afecta integritatea adezivului care este inca proaspat, autoturismul nu se va parca intr-o pozitie inclinata si nici nu se va ridica pe cric, astfel incat sa nu existe riscul deplasarii geamului de pe pozitie cat timp adezivul este in proces de uscare.

Uneltele si materialele folosite sunt extrem de important, dar acestia nu duc lipsa de nimic. Utilizeaza unelte, chedere, adezivi si asa mai departe de cea mai buna calitate, astfel incat rezultatul final sa fie unul cu adevarat eficient si de durata, totul pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de tot ce-i mai bun.

Toate detaliile le veti gasi accesand site-ul celor de la Parbrizeacasa.ro, asa ca accesati-l acum si veti scapa de orice grija, circuland in deplina siguranta, stand fara griji si din punct de vedere legal avand in vedere legislatia din prezent care este mult mai dura in ceea ce priveste fisurile din parbriz, comparativ cu anii trecuti. 

Din aceiași categorie

Close
Close