Relaxeaza-te si castiga bani si experienta intr-un domeniu foarte cautat

Stim ca a venit toamna, incep facultatile si mai mult ca sigur esti si tu in cautarea unui job care sa-ti asigure banii de buzunar necesari. Pentru ca stim ca toamna este anotimpul perfect pentru noi inceputuri, echipa Art Studio iti face toamna aceasta cateva oferte de nerefuzat. Pe langa salariile si bonusurile oferite celor care isi incep activitatea din luna octombrie la studioul nostru, ti-am pregatit si un nou program special de bonusuri. Alatura-te echipei noastre si nu vei regreta !

Bonusuri substantiale pentru angajarile facute incepand cu 1 octombrie

Daca vei alege sa te alaturi echipei Art Studio incepand cu data de 1octombrie, vei primi din partea noastra un bonus important, care sa te ajute sa incepi o viata noua in capitala. Echipa Art Studio a pregatit pentru aceasta toamna bonusuri in valoare totala de 2000$, constand in telefoane Iphone X, seturi de parfumuri si truse de machiaj profesionale. Vino la interviu si vei afla cate oportunitati ti se vor deschide o data cu angajarea la studioul nostru.

Nu spune nu oportunitatilor

Noi te asteptam la sediul Art Studio, unde vei primi toate informatiile necesare despre beneficiile angajarii in echipa noastra de profesionisti. Te vom primi cu bratele deschise si iti vom asigura toate conditiile pentru a deveni un model de top. Daca iti doresti sa cresti profesional si personal, iti recomandam un job de model la noi la studio.

Venind la o discutie informala, te vei convinge ca este numai in avantajul tau sa ni te alaturi. Lista de avantaje pe care ti-o vom prezenta te va convinge cu siguranta : program flexibil, castiguri substantiale, posibilitatea de a-ti cumpara o masina, sesiuni foto-video profesionale, programme de infrumusetare, operatii estetice. Practic, tot ce-si poate dori o tanara ambitioasa aflata la inceput de drum.

Profita de ofertele noastre !

In cazul in care te gandesti serios la angajarea la un studio de videochat din Bucuresti, trebuie sa stii ca Art Studio este alegerea cea mai buna : asiguram training de specialitate, sedinte foto-video gratuite, camere tematice, consiliere in alegerea costumelor. Daca te-am convins si vrei sa vii la un interviu, da-ne un semn la telefon (0765 328 543) sau pe mail. Abia asteptam sa ne cunoastem !

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close