Piese de bicicletă la cele mai bune prețuri

Bicicletele sunt o pasiune pentru mine, ieșitul cu biciclete împreună cu familia este un moment foarte special. Pentru că locuim într-un oraș de munte, în fiecare vară ne luăm bicicletele și evadăm din oraș, vara este anotimpul perfect pentru a renunța la mașină, pe lângă costurile necesare unei mașini, care dispar, mai facem și mișcare, la aer curat, de munte.

Daca și tu ești un pasionat și folosești foarte mult bicicleta, Îți recomand ca înainte de fiecare vară ( în cazul meu )  sau în perioada în care decizi să ieși la pedalat, să îți inspectezi bicicleta să vezi dacă sunt ceva probleme tehnice adunate pe perioada în care nu ai folosit-o.

Eu am găsit pe internet piese de bicicleta cu pret mic și prefer să cumpăr online, decât să pierd vremea pe la magazinele de biciclete din oraș, pe care oricum nu le consider ok.

Vara asta ne-am decis să colindăm mult zona Transalpina, o zonă superbă, de munte, cu un drum asfaltat ca în palmă, deci numai bun de mers cu bicicleta pe el, iar în plus sunt și câteva locuri unde poți să te bucuri de un grătar alături de familie și de prieteni.

Chiar dacă nu ești pasionat, îți recomand din când în când o plimbare cu bicicleta, nu te costă nimic și îți poți îmbunătății calitatea vieții, prin mișcare în aer liber.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close