On-ear Beats EP by Dr. Dre – Review

De ceva timp caut o pereche de căști, care să aibă o calitate buna atunci când ascult muzică, în timp ce lucrez. Căștile avute până acum nu m-au mulțumit, în consecință am decis să încerc Beats EP by Dr. Dre, mi-a trebuit ceva timp până să mă decid, nu eram sigur dacă merită banii, mai ales că nu căutam ceva profesional, doar ceva să aibă o claritate bună a sunetului și un bass decent.

Am luat la pas cam toate magazinele online mari, pentru a beneficia de cel mai bun preț și am comandat de la eMag, pentru că la momentul achiziției pretul era de 332,99 de lei, față de restul magazinelor unde era cel puțin 350 de lei, redus de la 460 de lei.

Eu am achiziționat căștile pe culoare roșie, pentru că setup-ul meu este în combinație de negru cu roșu; construcția lor este de foarte bună calitate, sunt ușoare și confortabile, singurul minus pe care îl pot menționa este că după o perioadă relativ scurtă, căștile încep sa strângă urechile, dar cam acesta este dezavantajul de a-ți cumpăra căști on ear.

Dacă ai capul mai mare sau mai mic, nu este o problemă, căștile sunt retractabile și se pot adapta după mărimea capului. Ce îmi place foarte mult, este că partea retractabilă este metalică, de o calitate și rezistență superioară.

Am testat căștile cu un iPhone 7 și cu un laptop Lenovo L450, pe ambele sunetul este excelent, clar, puternic și cu un bass adânc. Căștile sunt dotate și cu un buton de volum, care funcționează perfect pe iPhone, pe laptop din păcate nu funcționează, iar pe telefoanele cu Android nu știu încă, dar urmează să primesc un Huawei P20 Lite la test și atunci voi încerca să vad dacă butonul de volum este compatibil și cu Android.

În concluzie, nu regret deciza de a cumpăra aceste căști, chiar daca m-am decis greu să platesc acest preț, achiziția merită acești bani și până la urmă raportul calitate/preț este unul foarte bun.

Comentarii

Din aceiași categorie

Cristian Mateica
Close
Close