3 Cele mai bune jocuri grauite online pentru PC-ul tau

Lumea jocurilor video în ultimii ani a devenit una dintre cele mai importante și „suculente” afaceri de pe planetă, milioane de utilizatori doresc să uite de rutina lor și să caute distracția în lumea virtuală.

În prezent, există un număr mare de jocuri video de toate tipurile și genurile pentru diferite platforme, aici vă recomandăm 3 jocuri video gratuite care sunt în ascensiune pe PC și sunt complet online.

Call of Duty: Warzone

Jocul video dezvoltat de Activision a fost una dintre cele mai așteptate lansări de jucători, Warzone reușind să grupeze realismul luptei în stilul său Battle Royale, evidențiind camuflajele, armele și harta uriașă pe care o are jocul, una dintre cele mai mari din această categorie de jocuri.

Și, ca un bonus suplimentar, noul mod de extracție DMZ revitalizează Warzone, atrăgând oamenii care ar putea să nu vrea să transpire prin meciuri complete battle Royale de fiecare dată, dar care totuși doresc să niveleze armele și să obțină o gustare rapidă a acelei lupte pentru supraviețuire.

Warzone în modul său de joc online este complet gratuit și poate fi descărcat de pe site-ul oficial Call of Duty. Deși trebuie să ții cont de cerințele minime pe care le cere jocul, care nu sunt chiar umile.

League of Legends

Acest joc video are o comunitate uriasă în întreaga lume și este unul dintre cele mai vechi de acest gen, anul trecut și-a sărbătorit a 10-a aniversare de la lansare. Titlul multiplayer pentru PC oferă o varietate de opțiuni pentru a te juca cu prietenii sau utilizatorii la nivel global.

League of Legends este un joc dezvoltat de Riot Games, ce permite jucătorilor să creeze echipe de câte cinci și să elaboreze strategii pentru a se înfrunta cu alți rivali pentru a demola clădirile adversarului.

În ceea ce privește jocurile free-to-play, League of Legends este un model de generozitate. Deși nu oferă totul așa cum face Dota 2, oferă gratuit o selecție rotativă săptămânală de 10 campioni și puteți cumpăra și juca cu oricare dintre listele de 117 caractere la un preț rezonabil între doi și opt dolari. fiecare.

Fortnite

Categoria Battle Royale este una dintre cele mai dorite de jucătorii care doresc să joace online, acest titlu dezvoltat de Epic Games a devenit unul dintre cele mai jucate din întreaga lume, milioane de oameni se bucură de el zilnic.

Fortnite are o mare diferență cu alte jocuri Battle Royale și este stilul său de luptă și construcția structurilor de atac și apărare; În plus, este complet gratuit pe pagina oficială a dezvoltatorului.

Fortnite nu este doar un joc battle royale grozav – este unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer din istoria recentă.

Din aceiași categorie

Back to top button