Masina de inchiriat Volkswagen Passat

Volkswagen Passat 2018 este un sedan de dimensiuni medii, cu un preț accesibil care îl face o mașină bună pentru cumpărătorii pentru prima data sau pentru cei care doresc sa il inchirieze.

  1. Preturi

Dacă sunteți în căutarea unui sedan de dimensiuni medii accesibile, atunci Volkswagen Passat se potrivește .

  1. Motor nou cu turbocompresor

Passatul din acest an este mai distractiv datorită noului motor de 2.0 litri cu patru cilindri. Oferă 174 cai putere, cu un cuplu de 184 de kilograme, ceea ce face ca masinat să ofere o plimbare sensibilă. Nu este o mașină sport, dar are o putere mare.

  1. Economia de combustibil

În ciuda faptului că este mai puternic decât motorul de ieșire, noul motor oferă o economie de combustibil impresionantă, economia de combustibil a masinii vă va ajuta să va pastrati bugetul.

  1. Spațiul de pasageri și de marfă

Există loc pentru cinci pasageri în Passat cu un scaun spate expansiv. Este loc pentru trei adulți cu spațiu suficient, chiar și pentru pasageri mai înalți. Împingeți complet scaunele din față și încă mai există suficient spațiu pentru pasagerii din spate. De asemenea, are un trunchi spațios, cu încărcătură de 15,9 metri cubi. Elementele mai lungi se depozitează cu ușurință pentru că există doar doi pasageri inspate. Când este vorba despre încărcătură, scaunele din spate se rabateaza 60/40 pentru o versatilitate mai mare.

  1. Caracteristicile de siguranță

Fiecare model 2018 include un sistem adaptiv de control al vitezei de croazieră și o frânare automată după coliziune, pentru a evita rularea vehiculului într-un alt accident înainte ca șoferul să aibă șansa să apese frânele. Avertizarea de coliziune cu frânare autonomă și monitorizare cu alertă din spate a masinii de inchiriat Volskwagen Passat sunt standard pe toate, cu excepția modelului de bază, unde sunt disponibile printr-un pachet de opțiuni.

  1. Styling exterior

Modelul Passat a fost reproiectat în 2016 pentru a face să pară mai modern și mai agresiv, dar nu este un sedan nout. Este atractiv, dar nu există nimic unic sau izbitoare despre aspectul său, astfel încât acesta tinde să se amestece cu restul masinilor, mai degrabă decât sa iasa in evidenta. Dacă sunteți în căutarea unui sedan care să intoarca capete pe strada, atunci Passat nu este alegerea pentru dvs.

Comentarii

Din aceiași categorie

Close
Close